top of page
Doterra banner.jpeg

A dōTERRA TÖRTÉNETE:

A 2008 tavaszán egy csoport egészségügyi és üzleti szakember, akik már személyes tapasztalatokkal rendelkeztek az esszenciális olajok életminőségjavító hatásairól, összegyűltek azzal a közös elhatározással, hogy a tanúsított tiszta terápiás minőségű (CPTG) esszenciális olajokat megmutassák a világnak. Valami különlegeset akartak létrehozni, ami minden ember számára újdonság, kezdve azoktól, akik nem ismerik az esszenciális olajokat azokig, akiket a terület a szakembereinek tart. Néhány meghatározó kérdést tettek fel maguknak Mi lenne, ha felkínálnánk a világnak egy új és hatékony egészségmegőrző alternatívát? Mi lenne, ha ezt az új típusú egészségmegőrző programot az esszenciális olajok használatára alapozva tehetnénk meg? Mi lenne, ha az olajoknak egy magasabb minőségét tudnánk előállítani, tesztelni és gyártani, amelyek tisztábbak és hatékonyabbak lennének, mint bármely más, a jelenlegi piacon elérhető olaj? Mi lenne, ha mi a legprofesszionálisabb módon tudnánk kórházakkal, orvosokkal, terapeutákkal és tanácsadókkal társulni annak érdekében, hogy az esszenciális olajok egészségre gyakorolt hatását a leghitelesebben ismertethessük meg a világgal? Ezzel a meggyőződéssel létrehoztak egy céget és dōterra-nak nevezték el, ami egy latin kifejezésből származik, jelentése a föld ajándéka. 

 

 

 

A dōterra Tanúsított Tiszta Terápiás Minőségű esszenciális olajok kereszttesztelésen esnek át tömegspektrometria és gázkromatográfia használatával, hogy egyaránt biztosítsák a kivonat tisztaságát és összetételének hatékonyságát minden egyes tétel esetében. A dōterra szorosan együttműködik a vezető esszenciális olaj vegyészek és a termelők globális hálózatával, hogy kiválassza a megfelelő növényi fajokat, amelyeket ideális környezetben termesztettek és gondosan betakarítottak a megfelelő időben. A növények aromás vegyületeit tapasztalt lepárlók gyakorlottan kinyerik és kémiai elemzés alá vetik annak érdekében, hogy biztosítsák a tisztaságot és a megfelelő összetételt. A dōterra CPTG Tanúsított Tiszta Terapeuta Minőségű olajok jelentik a jelenleg elérhető legbiztonságosabb és legkedvezőbb hatású olajokat a világon. Hasonlóképpen szigorú biztonsági hatékonysági előírásoknak felel meg az összes dōterra Esszenciális Egészségmegőrző termék. A mi Tudományos Tanácsadó Bizottságunk által vezetve a dōterra csak a legjobb fejlesztési és gyártó partnerekkel dolgozik, akik fenntartják a GMP tanúsítványt és a kiváló innováció és minőség miatt magukénak tudhatják az iparág elismerését. Minden dōterra termék garantáltan meghaladja az ügyfelek elégedettséggel és teljesítménnyel kapcsolatos elvárásait.

 

 

 

 

Az amerikai doTERRA cég egy különleges minőségbiztosítási rendszerrel garantálja az esszenciák minőségét. Ez a CPTG minőség (Certified Pure Therapeutic Grade=Tanúsított Tiszta Terápiás Minőség), ami azt jelenti, hogy a termelés és feldolgozás valamint a palackozás folyamán maximális gondossággal nyerik ki, és számos speciális vizsgálatnak vetik alá a növényi olajokat. Ez a minőségi követelmény – ami a terápiás célnak megfelel – a legmagasabb minőségi követelmény a világon. Ez a minősítés garantálja a hatékonyságot és az abszolút tisztaságot.

A legfontosabb és a hatóanyag összetételét tekintve a legpontosabb és legdrágább vizsgálati módszer többek között a gázkromatográfiai vizsgálat. Ezeket az esszenciákat többször is megvizsgálják, amíg a felhasználóhoz kerülnek. Mi sem bizonyítja jobban, minthogy minden üvegcse alján található egy szám, amit ha beírunk egy weblapra, akkor megtudhatjuk, hogy pontosan honnan származik, ki termesztette és mikor, és a pontos, mindenre kiterjedő hatóanyag táblázatot is láthatjuk. A doTERRA illóolajok minden egyes szakasza szigorú teszteken megy keresztül, hogy Ön és családja csak a legtisztább, leghatékonyabb és leghatékonyabb olajat kapja a földön. Adja meg egyedi minőségi azonosítóját, hogy megtekinthesse a független, ellenőrzött, harmadik féltől származó laboratóriumi tesztek eredményeit. Elkötelezettek vagyunk, hogy minden alkalommal a legjobb minőségű olajat nyújtsuk Önnek.

Ezen a linken megtalálja azt az oldalt, ahol az üres rublikába beírva az Ön olaja azonosító kódját, melyet az üveg alján talál, ellenőrizheti az olaj összetételét:

https://sourcetoyou.com/en/quality-reports

 

 

 

 

 

 

doTERRA Cō-Impact Sourcing®

A legmagasabb minőségű illóolajok szállítása mellett a doTERRA elkötelezett amellett, hogy pozitív változást hozzon azon gazdák, betakarítók és lepárlók életében, akik hozzájárulnak a doTERRA olajtermeléséhez. A több mint 140 eredetű olajat tartalmazó termékcsaládban a doTERRA több mint 45 országból szerzi be olajait - amelyek több mint fele fejlődő országnak tekinthető. Annak érdekében, hogy a hátrányos helyzetű területeken élő kistermelőket és betakarítókat etikusan kezeljék, a doTERRA elindította a Co-Impact Sourcing elnevezésű kezdeményezést.

A dōterra botanikai termelői és lepárlói hálózata az egész világot behálózza: Omántól Korzikáig, Srí Lankától Franciaországig terjed. Csak a legtisztább és a leghatékonyabb esszenciális olajok felelnek meg a CPTG igazolt tiszta terapeuta minőség szigorú elvárásainak.  Amikor a dōTERRA termelői partnerségeket keres, szándékosan olyan helyeket választ, ahol javíthatja az egyéni, társadalmi, gazdasági és környezeti jólétet, miközben előállíthatjuk a legmagasabb minőségű illóolajokat. A közös termelés, betakarítás biztosítja, hogy a hátrányos helyzetű területeken működő kistermelőket és aratókat tisztességesen és etikusan kezeljék.Míg az illóolaj-iparban mások vágják a sarkokat az ültetés, a termesztés és a betakarítás során, vagy akár megpróbálják a tiszta olajokat „kiterjeszteni” olcsóbb összetevők hozzáadásával, a dōTERRA kompromisszummentesen szelektív és a legmagasabb minőség ellenőrzéssel felügyeli, hogy valóban vegyszer és minden kémia dologtól mentesen termelje az adott gyógynövényt, fákat, fűszernövényeket. A dōTERRA kiterjedt termelői partnerségei lehetővé teszik a dōTERRA számára, hogy exkluzív, szabadalmaztatott olajakat és keverékeket állítson elő, amelyek megőrzik a növények tisztaságát és hatékonyságát. A dōTERRA esseznciális olajok és olajkeverékek kilencvenhat százaléka exkluzív, biztosítva azt, hogy az illóolaj-használók valóban különleges és  terméket kapjanak.

10-doTERRA-Essential-Oils-2.jpg
CPTG_color_md.jpg
Szívcsepp.png
difusor-de-aceites-petalo-doterra-D_NQ_N

doTERRA   termék  katalógusok

A képre kattintva megtekintheti a teljes termékpalettát!

doterrakat.jpg
doTERrA Essentials.jpg
doterra üdvözlet.jpg
bottom of page