top of page
TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAM

Szeretné megismerni a jövő egészségügyi alternatíváját? 

Természetes módot keres a mindennapos problémákra ?

 

Törzsvásárlóként a saját és környezete testi és lelki egészségéért természetes megoldásokat keres a mindennapi problémákra, pozitív befolyással lehet az életére és az irányítás az Ön kezében lehet. A dōTERRA rendszerében Törzsvásárlóként azonnali, 25%-os kedvezményben részesül minden termék kiskereskedelmi árából, emellett a dōTERRA Hűségprogramjának (LRP) keretében ingyenes termékekre beváltható pontokat is gyűjthet. 

 

 

Fontos tudni, hogy a doTERRA regisztráció nem jelent semmiféle elköteleződést vagy olyan havi kötöttséget, amely kellemetlen lenne bárki számára! Ez egy lehetőség, amivel egy-két gomb nyomással nyílik meg az “a gyógyító olajok birodalma” mindenki számára. A doTERRA cég mottója: Legyen minden családban egy gyógyító!

Már az első vásárlástól 25% kedvezményt kap,  a praktikusan összeállított csomagokból választ az első alkalommal, amikor segítünk Önnek a belépéskor- ezután pedig segítünk amennyiben a következő rendelését állítja össze. A legnagyszerűbb az úgynevezett LRP program, azaz a hűségprogram- ezen keresztül szükséges a rendeléseket leadni, amennyiben szeretne vásárlásai után visszatérítést kapni levásárolható pontok formájában. Ez annyit jelent, hogy minden termék után pont jár (ez termékenként változó, minden esetben látható a termék áránál) és amennyiben havonta rendel, minden hónapban ajándék esszenciális olajat kínál fel a doTERRA vállalat.  

 

Az alábbi linken Ön is elvégezheti a regisztrációt, amennyiben szeretne kedvezményesen doTERRA termékeket vásárolni. Felhívjuk figyelmét, hogy ékezeteket ne használjon a regisztrációkor, mert nem fogadja el a rendszer!

 

 

 

 

 

Amennyiben szeretne a regisztrációhoz segítséget kérni,  felveheti velem a kapcsolatot telefonon: 06 20 484 4758

Varga Alexandra- doTERRA Wellness  Tanácsadó

doterra-torzsvasarlo-wellness-tanacsado.
doterra-felhasznalo-tipus-osszehasonlita
bottom of page