top of page
Ellemental - természetes testápolási, szépségápolási, aromaterápiás és kozmetikai termékek

EOBBD MINŐSÉGI SZABVÁNY-Az ELLEMENTAL illóolajok tiszták, hamisítatlanok, megfelelnek az E.O.B.B.B.D. nemzetközi szabványnak

Bár számos értékelési rendszer létezik az illóolajok minőségének biztosítására, a legmagasabb, világszerte elismert szabvány az E.O.B.B.B.D. - botanikailag és biokémiailag meghatározott illóolaj. Ez a szigorú szabvány magában foglalja az egyes olajtételek nyomon követését, a botanikai leírást, az érzékszervi jellemzőket, az extrakciós módszert és a teljes fizikai-kémiai elemzést. Az E.O.B.B.B.D. értékelés számos olyan elemet tartalmaz, amelyek biztosítják az illóolaj minőségét és terápiás tulajdonságait a gyártási és forgalmazási folyamat minden egyes szakaszában, a növénytől az üvegig. Minden ELLEMENTAL illóolaj tiszta, valódi, E.O.B.B.B.D. megfelelő, teljes fizikai-kémiai elemzéssel rendelkezik.

Minősítés.jpg

Az egyik legelismertebb minősítést, az Ecocert/COSMOS szabványt választottuk. Az Ecocert France ellenőrzi a teljes biokozmetikai láncunkat, a nyersanyagok beszerzésétől a gyártási folyamaton át a palackozásig, a csomagolásig, a tárolásig és a kiszállításig.

A minőséget, a biztonságot, a termékek nyomon követhetőségét és címkézését, a higiéniai szabályoknak való megfelelést, a vezetési nyilvántartásokat, a belső és kereskedelmi dokumentumokat és minden gyakorlatot szigorú kritériumok alapján felügyelnek és ellenőriznek.

Termékeinket minőségellenőrző laboratóriumunkban szisztematikusan elemzik, a dokumentáció ellenőrzésével párhuzamosan, így biztosítva a megfelelőséget a validálás előtt.

Prémium termékek, tisztességes árak

Szenvedélyünk a legjobb növényi olajok, illóolajok, kivonatok és kozmetikai hatóanyagok előnyeinek bemutatása, a hagyományos kozmetikai összetevők növényi alapú alternatíváinak megtalálása, új termékek, új formulák kutatása és tesztelése.

Termékeinket a világ minden tájáról származó, szigorúan kiválasztott kis- és nagytermelőktől szerezzük be.

Logo pink.jpg
Állatkísérletmentes.jpg

Modern technikákkal végzett tesztelés

A nemrégiben piacra került alapanyagok és kozmetikai összetevők a modern vizsgálati technikák és az állatkísérletektől mentes módszerek előnyeit élvezik. Minden termékünk vegán, kivéve néhányat, mint például a méhviasz, lanolin, méhpempő, propolisz.

Ellenezzük az állatkísérleteket

Az Ellemental cég nem végez és nem követel meg állatkísérleteket az általuk forgalmazott termékek és összetevők hatékonyságának vagy biztonságosságának bizonyítása céljából. Az európai jogszabályok 2013 óta tiltják a kozmetikai termékek és összetevők kozmetikai célú állatkísérleteit.

Növényi vajak.jpg
bottom of page