top of page

dōTERRA™ TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐK GYEREKEKNEK

 

Az egészségünkre a biológiai, a környezeti és az élettani tényezőknek egyaránt hatása van. Ez azt jelenti, hogy mindenkinek más-más területen lehet szüksége plusz segítségre. Élvonalbeli tudományos fejlesztéseknek köszönhetően a  dōTERRA a  specializált táplálékkiegészítőivel meg tudja adni ezt az extra támogatást.

A dōTERRA gyermekeknek készült táplálékkiegészítők omega-3 zsírsavakkal, teljes értékű tápanyagokkal, vitaminokkal és ásványi anyagokkal támogatják a gyermekek fejlődését könnyen bevehető, praktikus kiszerelésben, magas minőségben lett kifejlesztve. Az IQ MEGA támogatja az egészséges agy, szív és érrendszeri, immun és izületi funkciókat.Használatával egyensúlyba hozható az omega-3/omega-6 kedvezőtlen aránya. Gondoskodjon gyermeke hosszú távú egészségéről és szellemi, fizikai fejlődéséről!

Az OnGuard gyöngyöcskék praktikus kiszerelésben, pici gyöngyöcskék formájában adható kisgyereknek is 3 éves kortól, az óvoda és az iskolakezdésnél, ill. a szezonális környezeti tényezők aktív időszakában, azaz a vírusos vagy baktérium fertőzések idején- a benne lévő alkotórészek együttes hatásával támogatja az immunrendszer egészséges működését. Olyan védőkeverék, melynek esszenciális olajai segítenek a szervezet ellenálló képességének működésében- természetesen és hatékonyan.

A PB Assist Jr egy por alakú probiotikum, amely kifejezetten gyerekek számára lett kifejlesztve, akiknek gondot okoz a tabletták lenyelése. 5 milliárd, összesen hat különböző probiotikus törzs egyedülálló keverékéből származó élő sejtet tartalmaz. A gyermekkori probiotikus alkalmazás lehetővé teszi az egészséges mikroflóra egyensúlyának előmozdítását, valamint az immunrendszer és a gyomor-bélrendszer működésének kedvező támogatását. 

 dōTERRA™  EMÉSZTŐRENDSZERI  TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐK 

 

Az élethosszig tartó egészség meglehetősen függ az emésztési rendszer egészségétől. Egy megfelelően működő emésztőrendszer nemcsak hogy alapfeltétele a táplálék felszívódásának, de nagyon fontos az immunrendszerünk működése és méregtelenítő szerepe is a testben. A legyengült emésztőrendszer krónikus energiahiányhoz,  veszélyeztetett védekezőrendszerhez, allergiás reakciókhoz, súlygyarapodáshoz és gyomor-bélrendszeri panaszokhoz vezethet. 
 

A  hasi diszkomfortérzet és az emésztési gondok gyakran elkerülhetetlenek, azonban az esszenciális olajok biztonságos és természetes megoldást kínálnak az ilyen típusú, alkalmanként fellépő panaszok enyhítésére. A  szabadalmazott esszenciálisolaj-keverékeket tartalmazó ZenGest™ sorozat termékeit azzal a  céllal hoztuk létre, hogy segítséget nyújtsanak a különböző emésztőrendszeri panaszok esetén, de számos egyéb jótékony hatással is rendelkeznek. Gluténérzékenység, emésztőrendszeri rendellenességek esetén kifejezetten ajánlottak.

TERMÉKAJÁNLÓ:

A dōTERRA TerraZyme ® Emésztő enzim komplexuma szabadalmazott keveréke az aktív, teljes értékű enzimeknek és a támogató ásványi anyagoknak, amelyek gyakran hiányoznak a főtt, feldolgozott és tartósítószer-terhelt élelmiszerekből. A TerraZymeben az emésztési enzimek hatékony kombinációja támogatja a szervezet állandó enzimtermelését, ami fontos testünk egészséges biokémiai működéshez, beleértve a tápanyagok egészséges emésztését és a sejtek energia-anyagcseréjét. A TerraZyme széleskörű teljes értékű enzimeket tartalmaz, amelyek segítenek a fehérjék, zsírok, összetett szénhidrátok,cukrok és rostok emésztésében.

dōTERRA™ SPECIÁLIS CÉLÚ TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐK
 
Az egészségünkre a biológiai, a környezeti és az élettani tényezőknek egyaránt hatása van. Ez azt jelenti, hogy mindenkinek más-más területen lehet szüksége plusz segítségre. Élvonalbeli tudományos fejlesztéseknek köszönhetően a  dōTERRA a  specializált táplálékkiegészítőivel meg tudja adni ezt az extra támogatást.
bottom of page