top of page

Az esszenciális illóolajok hatása az emberi szervezet energiarendszerére


Az esszenciális illóolajok használata a legszelídebb módszer, hogy kiegyensúlyozzuk és harmonizáljuk az energetikai és fizikai test, valamint a tudat (az érzelmek és a gondolatok) működését, és segítsük a test öngyógyító képességeinek kibontakozását. Ezáltal a holisztikus módszerek egyike, mivel szellemi- lelki- fizikai szinten egyaránt hatással vannak ránk, harmonizálják a megfelelő homeosztázist. A frekvencia a rezgés mutatója, minden élő szervezet és tárgy rendelkezik mérhető rezgésekkel-frekvenciákkal. Az esszenciális illóolajok hatással vannak az auránkra, csakráinkra és a meridiánokra is.


A klinikai kutatások azt mutatják, hogy az ember által ismert, bármely természetes anyag közül, a tiszta, magas minőségű esszenciális olajok rendelkeznek a legmagasabb frekvenciával és olyan hatással vannak szervezetünkre, amelyet azonnal érzékelhetünk használatukkor Az illóolajok természetes kémiai összetevői- molekulái hydrofób tulajdonságaik révén áthatolnak a káros mikroorganizmusok sejtfalán is, így azok egyáltalán nem tudnak rezisztenssé válni.


Egy egészséges szervezet rezgésszintje általában 62 és 78 MHz között mozog, a betegség pedig 58 MHz alatt következik be. A negatív gondolatok, külső tényezők is befolyásolják az egészséges test rezgésszámát. Ezért jó tudni, hogy az illóolajok használata által is növelhetjük szervezetünk rezgésszintjét. Ez fontos az egészségünk megőrzése, a betegségekből való felépülés folyamatában, mentális-pszichés rendellenességek esetén is, valamint hozzájárulnak a szervezet energiablokkjainak a feloldásához, spirituális fejlődésünk és öntudatunk ébredéséhez.


Az illóolajok frekvenciája általában 52 és 320 MHz között, míg a spirituálisan is emelő olajoké 90 MHz fölött mozog. A legmagasabb rezgésszámmal, 320 MHz-el, a rózsaolaj rendelkezik. Kutatások bizonyítják, hogy a negatív gondolatok 3 másodperc alatt 12 MHz-el csökkentik a rezgésszintünket, a pozitívak 10 MHz-el, míg az imádkozás 15 MHz-el növeli.Dr. Otto Warburg kétszeres Nobel-díjas kutató felfedezte, hogy az emberi sejtek elektromos feszültséggel rendelkeznek. Kétségtelen, hogy bizonyos frekvenciák megakadályozzák a betegség kialakulását, míg mások képesek kialakítani a betegségeket. A magasabb frekvenciájú anyagok elpusztíthatják az alacsonyabb rezgésszámmal rendelkező betegségeket.


Bruce Tanio, a Tainio Technology valamint a Washington-i Mezőgazdasági Egyetem vezetője kifejlesztett egy kalibrált frekvenciafigyelőt (CFM), amelyet az illóolajok emberi szervezetre gyakorolt hatásának mérésére alkalmazott. “A rák akkor kezdődik, amikor a DNS lánc a sejtmagban megszakad” – mondja Mahmoud Suhail immunológus. Úgy tűnik, hogy egyes illóolajok „reset” funkcióval rendelkeznek, megadva a sejtnek a megfelelő DNS-kódot.


Dr. Royal Raymund Rife bizonyította, hogy minden egészségügyi rendellenességnek van egy frekvenciája, amely viszont reagál (rezonál) egy adott (optimális) frekvenciára a feloldódás/gyógyulás érdekében.


Egy kis érdekesség:

  • a félkész élelmiszerek rezgésszáma 0 MHz

  • a friss élelmiszerek rezgésszáma: 20 –27 MHz

  • szárított gyógynövények rezgésszáma: 15 – 22 MHz

  • a friss gyógynövények rezgésszáma: 20 –27 MHz

  • a 100 % tiszta illóolajok rezgésszáma: min. 52 MHz, max. 320 MHz. Ez függ az illóolaj fajtájától.


🌹Rózsa olaj: 320 MHz

🌳Tömjén olaj (Frankinsense): 147 MHz

🌸Levendula olaj: 118 MHz

🌼Kamilla olaj: 105 MHz

🌾Kék Varádics (Blue Tansy) : 105 MHz

🌿Menta 78 MHzA kereskedelemben kapható illóolajok legtöbbje silány minőséggel rendelkezik, netán szintetikusan állították elő, vagy más anyagokat is tartalmaznak előállításukkor. A kellő hatás elérése érdekében igyekezzünk csak tiszta olajokat használni. A doTERRA esszenciális olajok a világ legtisztább növényi illóolajai mesterséges adalékok, növényvédő szerek és egyéb adalékok nélkül és minden üveg olaj összetétele visszaellenőrizhető!


FORRÁS: Aromaterápia a mindennapokban és


1 465 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page