top of page

ūüĆŅūüćāŇźszi nagytakar√≠t√°s ūüćĀūüćÉ: CLEANSE & RESTORE- tiszt√≠t√≥ √©s vissza√°ll√≠t√≥ eg√©szs√©gprogram

Frissítve: 2022. szept. 28.


K√©sz√≠tse fel szervezet√©t ŇĎsszel a t√©li hideg h√≥napokra, hogy immunrendszere hat√©konyabban v√©dekezhessen a megbeteged√©sek ellen. Mi√©rt fontos szervezete m√©regtelen√≠t√©se? Mert egy j√≥l megv√°lasztott m√≥dszer semleges√≠theti vagy elt√°vol√≠thatja a m√©reganyagokat szervezet√ľnkbŇĎl √©s seg√≠thet a test√ľnknek a norm√°l mŇĪk√∂d√©sben az √∂sszes szerv√ľnk tekintet√©ben.


Mi az a toxikus terhel√©s? A ‚Äětoxin‚ÄĚ minden olyan anyag, amely t√ļlzott terhel√©st √©s ez√°ltal toxikus stresszt okoz a szervezetben. Ezeknek a testben felhalmoz√≥d√≥ anyagoknak √©s a l√©tfontoss√°g√ļ szervekre adott terhel√©snek az √∂sszeg√©t ‚Äěm√©rgezŇĎ terhel√©snek‚ÄĚ nevezz√ľk. Sz√°mtalan m√©reganyagnak vagyunk kit√©ve nap mint nap, mindennel, amit tesz√ľnk, √©s olyan forr√°sokb√≥l, amelyekrŇĎl tal√°n nem is tudunk. Minden l√©legzetv√©tel, minden harap√°s, minden perc, amikor a nap alatt √°llunk, √©s minden vegyszer (term√©szetes vagy szintetikus), amellyel otthonunk takar√≠t√°sa k√∂zben √©rintkez√©sbe ker√ľl, olyan anyagoknak tesz ki benn√ľnket, amelyek negat√≠van befoly√°solhatj√°k eg√©szs√©g√ľnket. T√ľdŇĎnk, em√©sztŇĎrendszer√ľnk √©s bŇĎr√ľnk a legs√©r√ľl√©kenyebb √ļtvonalak.


Hogyan cs√∂kkenthetem a m√©rgezŇĎ terhel√©semet? Szerencs√©re test√ľnknek sz√°mos k√ľl√∂nb√∂zŇĎ v√©dekezŇĎ mechanizmusa van, amelyek c√©lja ezen l√©tfontoss√°g√ļ testrendszerek v√©delme. A ny√°lkah√°rty√°val kezdŇĎdik, amely az orrunkat, a sz√°nkat √©s a torkunkat bor√≠tja, √©s felfogja az idegen r√©szecsk√©ket. Em√©sztŇĎrendszer√ľnkben mikroorganizmusok billi√≥i ‚Äď ‚Äěprobiotikumok‚ÄĚ ‚Äď √©lnek, amelyek fenntartj√°k az em√©szt√©s hat√©konys√°g√°t √©s t√°mogatj√°k immunrendszer√ľnk azon k√©pess√©g√©t, hogy reag√°ljon a m√©rgezŇĎ vesz√©lyekre. V√©g√ľl a m√°j √©s a vese a m√©rgezŇĎ anyagok azonos√≠t√°s√°ra √©s elt√°vol√≠t√°s√°ra szolg√°l a v√©r√ľnkbŇĎl. Ha megfelelŇĎen mŇĪk√∂dik, szervezet√ľnk egy nagyon hat√©kony m√©rgezŇĎ terhel√©st minimaliz√°l√≥ g√©p. E v√©dŇĎmechanizmusok √©s belsŇĎ szervek fenntart√°s√°nak kulcsa h√°rom: a kitetts√©g minimaliz√°l√°sa, a l√©tfontoss√°g√ļ szervek t√°mogat√°sa √©s a v√©delmi folyamatok eg√©szs√©ges t√°pl√°lkoz√°ssal √©s rendszeres m√©regtelen√≠t√©ssel. Az √©ves k√©tszeri ‚Äěnagytakar√≠t√°s‚ÄĚ egy egyszerŇĪ m√≥dja annak, hogy azonnali m√©regtelen√≠t√©si sz√ľks√©gleteit kiel√©g√≠tse, √©s t√°mogassa azokat a l√©tfontoss√°g√ļ szerveket, amelyek naponta dolgoznak az eg√©szs√©g megŇĎrz√©s√©n. A doTERRA m√©regtelen√≠tŇĎ programj√°nak alapja a Cleanse & Restore Kit, amely sz√°mos innovat√≠v term√©k √©s egy k√∂nnyen k√∂vethetŇĎ 30 napos k√ļra kombin√°ci√≥ja, amelyet kifejezetten a m√©rgezŇĎ terhel√©s term√©szetes minimaliz√°l√°s√°ra terveztek.
30 NAPOS TISZT√ćT√ď √ČS VISSZA√ĀLL√ćT√ď PROGRAM PROTOKOLL


1. napt√≥l-30. napig az al√°bbi term√©keket fogyassza (30 napon kereszt√ľl):

DigestZen TerraZyme¬ģ: napi 1-3 kapszula √©tkez√©s k√∂zben

TerraZyme-ben tal√°lhat√≥ em√©sztŇĎenzimek erŇĎs kombin√°ci√≥ja t√°mogatja az eg√©szs√©ges biok√©miai funkci√≥k szempontj√°b√≥l kritikus enzimek folyamatos elŇĎ√°ll√≠t√°s√°t, bele√©rtve az √©lelmiszer-t√°panyagok eg√©szs√©ges em√©szt√©s√©t √©s a t√°panyagok sejtanyag-metaboliz√°l√°s√°t az energi√°ba. feh√©rj√©k, zs√≠rok, komplex sz√©nhidr√°tok, cukrok √©s rostok em√©szt√©s√©vel. A DigestZen TerraZyme em√©szt√©st elŇĎseg√≠tŇĎ enzim komplex olyan teljes-√©rt√©kŇĪ t√°pl√°l√©kok enzimjeinek √©s t√°mogat√≥ kofaktorainak szabadalmaztatott kever√©ke, amelyek gyakran hi√°nyoznak a fŇĎtt, feldolgozott √©s tart√≥s√≠t√≥szer tartalm√ļ √©telekbŇĎl. A DigestZen TerraZyme-ban tal√°lhat√≥ em√©sztŇĎ enzimek erŇĎteljes kombin√°ci√≥ja elŇĎseg√≠ti a test√ľnk folyamatos enzimtermel√©s√©t, ami kritikus az eg√©szs√©ges biok√©miai mŇĪk√∂d√©shez, bele√©rtve a t√°panyagok eg√©szs√©ges em√©szt√©s√©t √©s a sejtanyagcser√©t, melyben a t√°panyagok energi√°v√° alakulnak.


Zendocrine¬ģ m√©regtelen√≠tŇĎ komplex: 1 kapszula naponta 2 alkalommal

1. napt√≥l a 30. napig. A k√ļra 3-4 havonta ism√©telhetŇĎ.


A doTERRA Zendocrine egy ill√≥olajok szabadalmaztatott kever√©ke, melynek c√©lja a m√°j, a ves√©k, a vastagb√©l, a t√ľdŇĎ √©s a bŇĎr m√©regtelen√≠tŇĎ funkci√≥inak t√°mogat√°sa, valamint ezen szervek azon k√©pess√©g√©nek t√°mogat√°sa, hogy megszabaduljanak a t√°rolt m√©rgezŇĎ hullad√©kokt√≥l.A Zendocrine¬ģ l√°gyzselatin-kapszula t√°mogatja a szervezet term√©szetes m√©regtelen√≠tŇĎ rendszer√©t a szabadalmazott mandarin, rozmaring, musk√°tli, bor√≥kabogy√≥, √©s a koriander ill√≥olaj-kever√©kkel. A Zendocrine seg√≠ts√©get ny√ļjt a szervezet m√©regtelen√≠t√©s√©ben √©s a szabad gy√∂k√∂k lek√∂t√©s√©ben, amelyek lelass√≠tj√°k a szervezetet, √©s neh√©z √©rzetet keltenek. Ez a hat√©kony formula, mely a rozmaring, koriendermag √©s bor√≥kabogy√≥ ill√≥olajok kever√©ke, ismert m√©regtelen√≠tŇĎ hat√°sair√≥l √©s az eg√©szs√©ges m√°jfunkci√≥ t√°mogat√°s√°r√≥l, am√≠g a mandarin, rozmaring, musk√°tli, bor√≥kabogy√≥ √©s koriander ill√≥olajoknak tiszt√≠t√≥ hat√°suk van azokkal a nem k√≠v√°nt anyagokkal szemben (toxinok, √©lelmiszeradal√©kok, neh√©zf√©mek, egy√©b kemik√°li√°k), melyek m√©rgezhetik a szervezetet.
2. L√ČP√ČS

11.-20. napig- Tisztítsa meg a bélrendszert.


GX Assist¬ģ: napi 1-3 l√°gyzsel√©t √©tkez√©s k√∂zben 10 napig szedni.

A GX Assist elŇĎnyei az erŇĎteljesen m√©regtelen√≠tŇĎ ill√≥olajok saj√°t kever√©k√©vel kezdŇĎdnek. Oregano , Melaleuca , citrom , citromfŇĪ , borsmenta √©s kakukkfŇĪ CPTG Certified Pure Therapy Grade ¬ģ ill√≥olajok kombin√°ci√≥ja seg√≠t az em√©sztŇĎrendszer tiszt√≠t√°s√°ban. A kaprilsavat, a k√≥kuszolajb√≥l sz√°rmaz√≥ lipidet √©vtizedek √≥ta haszn√°lj√°k az em√©sztŇĎrendszer eg√©szs√©g√©nek t√°mogat√°s√°ra. A szabadalmaztatott ill√≥olajokkal kombin√°lva elŇĎseg√≠ti az eg√©szs√©ges em√©szt√©si k√∂rnyezet kialak√≠t√°s√°t. A GX Assist nemcsak az √©ves em√©sztŇĎrendszer tiszt√≠t√°s√°ra szolg√°l, hanem havonta is haszn√°lhat√≥ az em√©sztŇĎrendszer eg√©szs√©g√©nek t√°mogat√°s√°ra. Minden h√≥napban 10 napig, napi 1-3 kapszula, havonta haszn√°lhat√≥ az eg√©szs√©ges t√°pl√°lkoz√°s t√°mogat√°s√°ra.21.-41. napig- √Čp√≠tse √ļjra a b√©lfl√≥r√°t, √©s t√°mogassa a szervezet sejtjeinek mŇĪk√∂d√©s√©tPB Assist¬ģ+: napi 3 kapszula √©tkez√©s k√∂zben, elosztva az √©tkez√©sek alkalm√°val. 20 napon kereszt√ľl a program 21.-40.napig.


A PB Assist + egy prebiotikus rost √©s hat probiotikus mikroorganizmus-t√∂rzs saj√°tos kombin√°ci√≥ja egy egyed√ľl√°ll√≥ k√©tr√©tegŇĪ z√∂lds√©gkapszul√°ban, amely t√°mogatja a bar√°ts√°gos bakt√©riumok k√∂z√∂ss√©g√©t, amelyre a gyomor‚Äźb√©l-traktusnak sz√ľks√©ge van a funkci√≥k fenntart√°s√°hoz. Az eg√©szs√©ges gyomor-b√©l traktus fenntart√°s√°hoz a b√©lben a j√≥ √©s a rossz bakt√©riumok egyens√ļlya sz√ľks√©ges. A PB Assist + biztos√≠tja az √©p√≠tŇĎelemeket a pozit√≠v b√©lbakt√©riumok egyens√ļly√°nak √©s szaporod√°s√°nak elŇĎseg√≠t√©s√©re. A PB Assist + a gyomor √©s a b√©l eg√©szs√©g√©nek t√°mogat√°s√°ra, megŇĎrz√©s√©re szolg√°l, biztons√°gos a csal√°d minden tagja sz√°m√°ra.

DDR Prime¬ģ Softgels- A sejtek eg√©szs√©g√©nek t√°mogat√°sa. 10 napon kereszt√ľl a program 21.-30.napj√°ig vegyen be napi 2 l√°gyzsel√©t 10 napig √©tkez√©s k√∂zben.

A DDR Prime ¬ģ egy sejtkomplex kever√©k, ami t√°mogatja az eg√©szs√©ges sejtek mŇĪk√∂d√©s√©t. Mivel erŇĎs antioxid√°ns tulajdons√°gokkal rendelkezik, ez√©rt nagy seg√≠ts√©get jelent a testnek √©s a sejteknek az oxidat√≠v stressz ellen. T√∂bb tanulm√°ny is kimutatta, hogy azok az olajok, amelyek ebben a kever√©kben megtal√°lhat√≥ak, elŇĎseg√≠tik az eg√©szs√©ges v√°laszt a szabadgy√∂k√∂kre, ez√°ltal is megt√°mogatva az eg√©szs√©ges sejtfunkci√≥kat √©s helyre√°ll√≠tva a sejtk√°rosod√°st.A DDR Prime tartalmaz T√∂mj√©n esszenxi√°lis olajat, Vadnarancsot, Litsea-t, KakukkfŇĪvet, SzegfŇĪszeget, Borsikaf√ľvet, Niaoulit √©s CitromfŇĪ esszenci√°lis olajokat. Tanulm√°nyokban kimutatt√°k, hogy reag√°l szervezet√ľnk ezen term√©k fogyaszt√°sakor a szabad gy√∂k√∂kre. T√°mogatja a sejtszintŇĪ meg√ļjul√°st, √©s seg√≠ti a sejtek eg√©szs√©ges, norm√°lis mŇĪk√∂d√©s√©t. *
dŇćTERRA -ZenGest Em√©szt√©st Seg√≠tŇĎ l√°gykapszula- 10 napon kereszt√ľl a program 21.-30.napj√°ig vegyen be napi 1 kapszul√°t 10 napig √©tkez√©s k√∂zben.

A ZenGest l√°gyzselatin kapszula kieg√©sz√≠ti a Tiszt√≠t√≥ √©s Vissza√°ll√≠t√≥ csomag t√∂bbi term√©k√©t az√°ltal, hogy napi szintŇĪ t√°mogat√°st ny√ļjt az em√©sztŇĎrendszeri eg√©szs√©g megŇĎrz√©s√©hez, ugyanakkor az eg√©szs√©ges √©letm√≥dra val√≥ v√°lt√°ssal j√°r√≥ akut gyomorpanaszokra is gy√≥gy√≠rrel szolg√°l.

Az √°nizs, borsmenta, gy√∂mb√©r, fŇĪszerk√∂m√©ny, koriander, t√°rkony √©s √©desk√∂m√©ny esszenci√°lis olajok hossz√ļ m√ļltra tekintenek vissza a k√ľl√∂nf√©le em√©szt√©si probl√©m√°k kezel√©se ter√©n. Tov√°bb√° klinikai √©s k√≠s√©rleti kutat√°sok is igazolt√°k, hogy ez a szabadalmazott kever√©k seg√≠t az em√©sztŇĎrendszer √°ltal√°nos eg√©szs√©g√©nek t√°mogat√°s√°ban, megnyugtatja √©s ellaz√≠tja az em√©sztŇĎrendszeri izmokat, cs√∂kkenti a b√©lg√°zok √©s a puffad√°s jelentkez√©s√©t, enyh√≠ti az √©melyg√©st √©s seg√≠ti a gyomor √©s b√©lrendszer mŇĪk√∂d√©s√©t. Alkalmaz√°sa: 1 kapszula fŇĎ√©tkez√©sek ut√°n, illetve aktu√°lis panaszok eset√©n.
dŇćTERRA Lifelong Vitality Pack‚ĄĘ a k√ļra teljes idŇĎtartama alatt

A dŇćTERRA egyik legn√©pszerŇĪbb term√©ke, a dŇćTERRA Lifelong Vitality Pack csomag bŇĎvelkedik a vitalit√°st t√°mogat√≥ j√≥t√©kony tulajdons√°gokban. A dŇćTERRA Lifelong Vitality programmal az √©lethosszig tart√≥ vitalit√°s √©s j√≥ k√∂z√©rzet fel√© vezetŇĎ √ļt elsŇĎ l√©p√©se.


A doTERRA LLV Programja h√°rom alap term√©k√©nek az Alpha CRS, a xEO Mega √©s a Microplex VMZ c√©lja, hogy biztos√≠tsa a megc√©lzott szintŇĪ t√°panyag mennyis√©get √©s az em√©szt√©st t√°mogat√≥ √∂sszetevŇĎket az eg√©szs√©g, az energiaszint √©s hossz√ļ √©let √©rdek√©ben √©s t√°mogassa a sejtekben az eg√©szs√©ges oxidat√≠v stressz reakci√≥t. A dŇćTERRA¬ģ √Člethosszig Tart√≥ Eg√©szs√©g Programja √ļgy lett kialak√≠tva, hogy biztos√≠tsa az eg√©szs√©ges immun mŇĪk√∂d√©shez sz√ľks√©ges t√°panyag t√°mogat√°st. Az Alpha CRS¬ģ+ hat√°sos polifenol kever√©ken √©s karotinoid luteinen √©s likopinen kereszt√ľl erŇĎteljes antioxid√°ns √©s immunrendszer t√°mogat√°st biztos√≠t. A xEO Mega¬ģ √©s vEO Mega¬ģ az immunrendszert erŇĎs√≠tŇĎ esszenci√°lis zs√≠rsavakkal, asztaxantinnal √©s egy szegfŇĪszeget, t√∂mj√©nt √©s kakukkf√ľvet tartalmaz√≥ szabadalmaztatott esszenci√°lis olajkever√©kkel ker√ľlt kialak√≠t√°sra. A Microplex VMz¬ģ egy esszenci√°lis vitaminokat √©s kel√°t k√∂t√©sŇĪ √°sv√°nyi anyagokat tartalmaz√≥ kiegyens√ļlyozott formula, ami immunrendszert t√°mogat√≥ t√°panyagokat; A, C, E √©s B6 vitaminokat √©s √°sv√°nyi cinket tartalmaz.*

A k√∂vetkezŇĎ antioxid√°nsokat √©s energiatermel√©st t√°mogat√≥ t√°panyagokat tartalmazza a 3 k√©sz√≠tm√©ny:

 • Acetil L-Karnitin, melynek seg√≠ts√©g√©vel a zs√≠rsavak k√∂nnyebben behatolhatnak az energiatermelŇĎ mitokondriumba.

 • Alfa liponsav, mely erŇĎteljes antioxid√°nsk√©nt szolg√°lhat a mitokondriumban.

 • Q10 koenzim, ami egy fontos koenzim, mert seg√≠theti az energiatermel√©st √©s t√°mogathatja a sz√≠v eg√©szs√©g√©t.

 • Rezveratrol, ami a v√∂r√∂sborban is megtal√°lhat√≥ polifenol √©s a kvercetin melyek v√©delmet biztos√≠tanak a mitokondriumban √©s m√°s sejt strukt√ļr√°kban.

 • Vitaminok √©s √°sv√°nyi anyagok, melyek a sejtekben l√©vŇĎ energiatermel√©s esszenci√°lis t√°panyagai, a Microplex VMz nevŇĪ k√©sz√≠tm√©ny tartalmazza, melyet √ļgy alkott√°k meg a doTERRA szak√©rtŇĎi, hogy biztos√≠tsa a megfelelŇĎ mennyis√©gŇĪ vitamint, √°sv√°nyi anyagokat √©s esszenci√°lis zs√≠rsavakat.Tartalmaz a teljess√©g ig√©nye n√©lk√ľl A, C √©s Evitaminokat, B vitamin energia komplexet √©s D3 vitamint.

 • Teljes √©rt√©kŇĪ √©lelmiszer kever√©ket tartalmaz, a napi t√°panyagbevitel felturb√≥z√°sa √©rdek√©ben: fodros kel, gyermekl√°ncfŇĪ, brokkoli, fejes k√°poszta, spen√≥t. 8 k√ľl√∂nb√∂zŇĎ em√©szt√©st seg√≠tŇĎ enzim lett hozz√°adva, amelyek seg√≠tik a t√°panyagok felsz√≠v√≥d√°s√°t: prote√°z, lakt√°z, lip√°z, amil√°z, alfa-galaktozid√°z, diaszt√°z, gl√ľkoamil√°z √©s peptid√°z.

 • Esszenci√°lis zs√≠rsavak, melyek sz√ľks√©gesek a sejtek n√∂veked√©s√©hez √©s t√°mogatj√°k azok eg√©szs√©ges mŇĪk√∂d√©s√©t.


HASZNOS TAN√ĀCSOK A 30 NAPOS PROGRAM ALATT A doTERRA AJ√ĀNL√ĀS√ĀVAL:

 • Ker√ľlj√ľk a feldolgozott vagy elŇĎrecsomagolt √©lelmiszereket.

 • Cs√∂kkents√ľk a feh√©r riszt, feh√©r lisztet, cukrot.

 • Egy√ľnk sok nyers gy√ľm√∂lcs√∂t √©s z√∂lds√©get.

 • Igyunk sok-sok vizet, egy√©bk√©nt is, de a m√©regtelen√≠t√©s idej√©n fŇĎleg √©s adjunk hozz√° egy csepp doTERRA citrom ill√≥olajat.

 • Fek√ľdj√ľnk le 22:00 √≥ra elŇĎtt √©s medit√°ljunk rendszeresen, mert a testi m√©regtelen√≠t√©s mellett a szellemi m√©regtelen√≠t√©s is nagyon fontos.

 • Cs√∂kkents√ľk a stresszt! M√°r amennyire ez persze lehets√©ges, de bizony√≠tott, hogy stresszes idŇĎszakban immunrendszer√ľnk sem √ļgy mŇĪk√∂dik, mint egyens√ļlyi √°llapot√°ban, ez√©rt √©rdemes tal√°n m√©g t√∂bbet medit√°lni vagy b√°rmilyen relax√°ci√≥s technik√°t elsaj√°t√≠tani √©s alkalmazni.


FORR√ĀS: https://www.doterra.com/US/en/wellness-topics-cleansing-and-detoxifying-your-gut

Comentarios


bottom of page