top of page

A MetaPWR™ rendszer: Élje életét ereje teljében


A MetaPWR egy olyan kutatásokra épülő rendszer, amely szinergikusan támogatja az egészséges anyagcserét, csökkenti a sóvárgást, egyenletesen fenntartja a normál glikémiás és inzulinválaszt a nap folyamán, és természetesen elősegíti a sejtenergiát. Az egészséges életmód választásával kombinálva a MetaPWR termékek segíthetnek abban, hogy jól érezze magát, és megkapja belülről a támogatást. A MetaPWR rendszer elősegíti a fizikai aktivítást, támogatja az anyagcserét, az energiát és az egészséges életmódváltást. A rendszerben történő használatra tervezett MetaPWR minden termék különlegességet kínál, miközben támogatja és fokozza a másik előnyeit.* Ezek az egészségre vonatkozó állítások még az EU és az EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság) elbírálása alatt állnak.


Mit értünk anyagcsere vagy más szóval metabolizmus alatt?


1. Az anyagcsere befolyásolja szervezetünk működését, a sejtszíntű feladatok ellátását biztosítja- hatással van az energiaszintünkre, a testsúlyunkra, a testösszetételünkre, az öregedési folyamatokra sőt a kognitív teljesítményünkre is.


2. Az anyagcsere azoknak a kémiai reakcióknak az összessége, amelyek energiává alakítják az elfogyasztott ételt a sejtek számára. A sejteknek szükségük van erre az energiára, hogy erőt adjanak nekünk az életünk folyamán, ez az energia az alapja mindennek a mozgástól a gondolkodáson át a növekedésig és az öregedésig.


3. Az anyagcsere összetett kémiai folyamat. Az anyagcsere-egészséggel kapcsolatos ismereteink sok esetben csak a legegyszerűbb értelmezésre korlátozódnak: úgy ismerjük mint a folyamatot, amely azt szabályozza, milyen könnyen nő vagy csökken a testsúlyunk.


4. A metabolizmus középpontjában egyszerűen a test áll, amely üzemanyagot (mint amilyen az étel) hasznosít, hogy előállítsa belőle a szükséges építőelemeket, és megtermelje a sejtfolyamatokhoz elengedhetetlen energiát.Stabil vércukorszint és optimális energiaszint


A vércukorszint az egészség egyik legfontosabb markere. Ez a szint természetes módon ingadozik az étkezés és a fizikai aktivitás mintázataitól függően.

• Fontos megjegyezni, hogy a vércukorszintben mutatkozó állandó tüskék és süllyedések megviselik a szervezetet, és gyengébb minőségű sejtműködéshez vezetnek.

• Ahogyan a vércukorszint esetében, valószínűleg a hullámvasúton sem fog évente egy-két kör hosszú távú problémákat okozni. Azonban hétről hétre, naponta több alkalommal felülni rá már talán következményekkel járna.

• A MetaPWR™ Assist segít minimalizálni a hatásokat, amelyeket ezek a folyamatos megpróbáltatások gyakorolnak a testre.

• Találó a komplex szénhidrátok elnevezés, ugyanis ezek cukorláncai hosszabbak és a megemésztésük is összetettebb, ami „lelassítja” őket, és így a vércukorszintben is kisebb eséllyel idéznek elő tüskéket.

• Ha a MetaPWR™ Assistet kiadósabb étkezés előtt vesszük be, a benne lévő természetes összetevők segíteni fognak a „gyors szénhidrátokat” „lassú szénhidrátokká” alakítani. Alapvetően tehát az eperfalevél kivonata összekapcsolódik a szénhidrátokkal, hogy a glükóz ne lépjen be olyan gyorsan a véráramba.Hogyan képes a MetaPWR™ esszenciálisolaj-keverék csökkenteni a lerakódó zsírsejteket?


A MetaPWR™ lágyzselatin kapszula az éhség kordában tartásában, a zsírsejtek csökkentésében és az anyagcsere egészséges működésében segíthet. Míg a MetaPWR™ Assist lassítja a szénhidrátok glükózzá (vércukorrá) alakulását. Ha az öt esszenciális olajat – a Grépfrútot, a Citromot, a Borsmentát, a Gyömbért és a Fahéjat – megfelelő arányban elegyítjük, együtt igazán erőteljes hatásra képesek. Az elvégzett preklinikai vizsgálatokból kiderült, hogy az esszenciálisolaj-keverék belsőleges fogyasztásával csökkenthető a zsírsejtekben elraktározódó zsír mennyisége, de ennek a megerősítéséhez még további klinikai vizsgálatokra van szükség.
A MetaPWR™ RENDSZER ÉS TERMÉKEI


• A „Meta”, azaz a metabolikus egészségre utaló előtag és a „PWR” rövidítés összetétele, amelynek jelentése Personal. Wellness. Realised (megvalósított személyes jóllét).

• A dōTERRA MetaPWR™ rendszer segíthet optimalizálni anyagcseréjét, és nagyobb állóképességet biztosítani a nap folyamán. Segíthet továbbá a biológiai öregedés lassításában és egészsége várható időtartamának meghosszabbításában is.

• A dōTERRA™ MetaPWR™ nem egyetlen termék. Komplett RENDSZER, amelyet arra fejlesztettünk ki, hogy segítsen optimalizálni anyagcsere-egészségét. Ezek a termékek egészséges életvitelbeli döntésekkel párosulva erőteljes eszközül szolgálnak személyes jólléte megvalósításához.

• A rendszer valamennyi termékében megtalálható az új MetaPWR™ esszenciálisolaj-keverék mint kulcsfontosságú összetevő – minden tekintetben a tiszta esszenciális olajok ereje segít a rendszer hatásainak kifejtésében.

• A MetaPWR™ esszenciálisolaj-keveréket olyan összetevők alkotják, amelyek segítenek az emésztés támogatásában.

• Ezt a szinergikus keveréket tudományos alapon optimalizáltuk és teszteltük, hogy a lehető legelőnyösebb hatásokat gyakorolja az anyagcserére.

• A MetaPWR™ Assist eperfalevél-kivonatot tartalmaz, amely képes hozzájárulni a szervezet kiegyensúlyozott szénhidrát-anyagcseréjének fenntartásához.*

• Ha étkezés előtt veszi be a MetaPWR™ Assistet, az eperfalevél kivonata segít a szervezetének lassabban metabolizálni az elfogyasztott ételt. A MetaPWR Assistet természetesen úgy alkottuk meg, hogy az egy egészséges, teljes értékű étrenddel párosuljon.

• A tengeri eredetű kollagént és NMN-t tartalmazó MetaPWR™ Advantage újradefiniálja a biológiai öregedés lassításának módját, hogy éveinket még több életerővel tölthessük meg.MetaPWR™ ADVANTAGE- KOLLAGÉN

MetaPWR™ Advantage. A kollagéntripeptidek kilenc típusát biztosítja tengeri forrásokból, valamint NMN-t (nikotinamid-mononukleotidot), amely serkentheti a NADH- és NAD+-termelést. Fogyassza rendszeresen az ízletes, porított formájú MetaPWR Advantage-t, hogy testösszetételét mindenre kiterjedően, legbelülről indulva erősítse. Az öregedés belülről indul, és úgy halad kifelé. Minden a sejtek szintjén kezdődik. A középkorú felnőttkorba lépve a NAD+ szintje a felére csökken a szervezetben a fiatalkori szinthez képest. A NAD+ biztosítja az egészséges öregedéshez szükséges megfelelő sejtműködést. A NAD+ egy természetes úton előállított molekula, amely kritikus fontosságú a szervezet mind a 37,2 billió sejtjének működéséhez. Energiát biztosít a sejthelyreállításhoz, és a sejtenergia túlnyomó többségének előállításához is hozzájárul. Természetes, minőségi forrásból származó NMN-t biztosító táplálékkiegészítéssel növelhető a szervezet NAD+-szintje, amit preklinikai vizsgálatokkal is alátámasztottak. Ennek megerősítéséhez azonban még további klinikai vizsgálatokra van szükség.

• 28 ismert kollagéntípus van jelen az emberi testben. A kollagén a csontokban, izmokban, bőrben és inakban megtalálható fehérje, amely segít a test sejtjeit összetartani.

• A kollagén a legnagyobb mennyiségben jelen lévő fehérje a testben.

• Fiatal korban a test 30%-át kollagén alkotja, de a kor előrehaladtával ez a százalék egyre csökken.


A MetaPWR™ Advantage a kollagéntripeptidek kilenc típusát biztosítja fenntartható tengeri forrásokból, CPTG™ esszenciális olajok hozzáadásával. Mi a kollagén egész testben betöltött szerepére helyezzük a hangsúlyt. Ha a kollagéntípusok széles választékát fogyasztjuk táplálékkiegészítés formájában, azzal elősegíthetjük az ízületi mobilitást, a szövetek szilárdságát és a bőr rugalmasságát, ami egyben gyorsabb regenerálódást és könnyebb mozgást is jelent.


-Az I-es típusú kollagén a szép bőrrel áll összefüggésben.

-A II-es típusú kollagén a csontok védelmével áll összefüggésben, és egyben a porcok fő alkotóeleme.

-A IV-es típusú kollagén a dermiszt az epidermisszel összekötő alaphártya elsődleges fehérjéje, amely hálós szerkezetével biztosítja az alaphártya nyúlékonyságát.

-Az V-ös típusú kollagén a kollagénrostok szabályos elrendezésével áll összefüggésben, ez a típus stabilizálja az I-es és II-es típusú kollagén struktúráját.

-A VI-os típusú kollagén szabályozza az izomműködést, stabilizálja a sejtmembránokat, valamint gátolja a sejtek apoptózisát és az oxidatív stressz kialakulását.

-A IX-es típusú kollagén a porcok fontos alkotóeleme, amely főként a növekedési lemezek, ízületek és a csigolyaközi lemezek porcsejtjeiben oszlik el.

A XXV-ös típusú kollagén gátolja az amiloid-béta-peptid rostosodását.

-A Col1a2 fehérje kollagénfibrillin.

A 37A családba tartozó vakuoláris fehérje pedig a sejtnövekedésben és -differenciálódásban játszik szerepet.


A kezdeti kutatások már igazolták, hogy a MetaPWR Advantage segít a szív- és érrendszeri egészség megőrzésében, valamint az anyagcsere támogatásában.* A tengeri eredetű kollagént, NMN-t és 10 egyéb hatóanyagot tartalmazó MetaPWR™ Advantage az a termék, amely a szervezet természetes NAD+-termelését támogatja, miközben egyaránt segít lassítani az öregedés belső és külső jeleinek megjelenését. A MetaPWR Advantage összetevői természetesen előforduló antioxidánsokat tartalmaznak a sejtvédelem érdekében, és segítenek megóvni a sejteket a szabad gyökök által okozott károkkal szemben. Tudományosan bizonyított, hogy segítenek megvédeni a bőrt az idő előtti öregedéstől a káros szabad gyökök okozta eritéma és stressz csökkentése útján.
MetaPWR™ ESSZENCIÁLIS OLAJ KEVERÉK

A MetaPWR esszenciálisolaj-keveréket úgy állítottuk össze, hogy támogassa a fokozott vitalitásra, a jobb táplálkozási döntésekre és a jóllét fenntartására összpontosító életstílust. A doTERRA klinikai és orvosi kutatói által kidolgozott Meta PWR keverék a különleges és kiegyensúlyozott arányban adagolt CPTG™ minősítésű grépfrút, citrom, borsmenta, gyömbér és fahéj esszenciális olajokból áll össze. A citrusos, mentás és fűszeres olajok elegyítése teszi a Meta PWR-t hatásos ételízesítővé, amely segít kielégíteni az édesség utáni sóvárgást.MetaPWR™ LÁGYZSELATIN KAPSZULA

A dōTERRA klinikai kutatói alkották meg ezt a praktikus, könnyen bevehető lágyzselatin kapszulát tápiókából, amely szabadalmazott MetaPWR™ esszenciálisolaj-keverékünket tartalmazza. A kiegyensúlyozott arányban adagolt Grépfrút, Citrom, Borsmenta, Gyömbér és Fahéj esszenciális olajokból álló lágyzselatin kapszulát úgy állítottuk össze, hogy segítsen használójának az optimális hatékonyságú emésztés és szervezete belső stabilitásának elérésében, ezáltal pedig fizikális teljesítménye teljét nyújthassa.

Elsődleges előnyök

-Nem tartalmaz GMO-kat, tejtermékeket, szóját, glutént, tartósítószereket, mesterséges édesítőszereket és aromákat.

-Egy elengedhetetlen táplálékkiegészítő, amellyel lendületbe hozhatja wellnessrutinját egy átfogó mozgásprogram vagy magas intenzitású testedzés előtt.

-A MetaPWR lágyzselatin kapszula támogatja a tudatos táplálkozást.


MetaPWR™ GYÖNGYÖCSKÉK

A MetaPWR™ gyöngyöcske egyszerű és praktikus módját kínálja, hogy a MetaPWR esszenciálisolaj-keveréket beépíthesse mindennapos wellness- és testedzési rutinjába. A dōTERRA klinikai és orvosi kutatói által kidolgozott MetaPWR keveréket meghatározott és kiegyensúlyozott arányban adagolt Grépfrút, Citrom, Borsmenta, Gyömbér és Fahéj esszenciális olajok alkotják. A gyöngyöcskék tökéletesen alkalmasak, hogy a táskájában, otthon vagy akár irodai asztalán tárolja őket, és így mindenkor és mindenhol tudatosan támogathassa táplálkozását.


MetaPWR™ AssistMetaPWR™

Növelje étkezései tápanyagértékét a MetaPWR™ Assist segítségével. Minden egyes kapszula eperfalevél-kivonatot, berberint, fahéjport és szabadalmazott MetaPWR esszenciálisolaj-keveréket tartalmaz. Ha mindennapos wellnessrutinja részeként a nap legkiadósabb étkezése előtt fogyasztja el ezt az erőteljes táplálékkiegészítőt, a lehető legelőnyösebb hatást érheti el vele a szervezete számára. A dōTERRA klinikai kutatói által kifejlesztett, belsőleg stimuláló MetaPWR Assist egy rendkívüli hatásmechanizmus útján képes az eperfalevél-kivonat hatóanyagát maximálisan működésbe hozni. A hozzáadott Borsmenta esszenciális olaj és annak számos jótékony hatása pedig tovább fokozza a termék teljesítményét a szinergikus eredményekért.
1. lépés

Indítsa a napját egy kiegyensúlyozott, teljes értékű étrenddel, és a MetaPWR esszenciálisolaj-keverékkel készülő termékeket is tegye a napi rutinja részévé. Adjon egy cseppet a keverékből az ivóvizéhez a nap folyamán. Amikor épp úton van, és egy kis édességre vágyik, válassza inkább a gyümölcsös, frissítő aromájú gyöngyöcskét. Próbaképp a lágyzselatin kapszulával is egészítse ki mindennapos táplálékkiegészítési rutinját.


2. lépés

Fogyasszon el egy MetaPWR Assist kapszulát 15–30 perccel a nap legkiadósabb étkezése előtt a legjobb hatás érdekében. Ez az igazán erőteljes táplálékkiegészítő egy rendkívüli hatásmechanizmus útján képes az eperfa levelének kivonatában található hatóanyagot maximálisan működésbe hozni, amit a MetaPWR keverék erősít tovább. Segít, hogy az energiaszintünket egyenletesebben tudjuk tartani a nap folyamán, valamint a rendszeres étkezés és az állóképesség fenntartásához is hozzájárul.


3. lépés

A MetaPWR Advantage következetes napi használata segít, hogy a test a lehető legjobb formáját hozza, ugyanakkor elégedettségérzetet is ad. A MetaPWR rendszer többi tagjával és megalapozott életmódbeli döntésekkel összehangolva a MetaPWR Advantage segíthet a megfelelő NAD+ és kollagénszint fenntartásában. Adja egy tasak tartalmát 150–240 ml hideg vagy szoba-hőmérsékletű vízhez. Fogyasztás előtt alaposan rázza össze.Nem léteznek az optimális anyagcsere-működést pillanatok alatt biztosító csodaszerek – mindenképp megfontolt és egészséges életmódbeli döntésekre van szükség , de a MetaPWR™ rendszer segíthet optimalizálni és a legtöbbet kihozni a wellnesséletmódot támogató döntéseiből.ITT TALÁLJA A TELJES E-BOOK LINKJÉT:GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK, MINDEN TUDNIVALÓ MAGYARUL EZEN A LINKEN:226 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page