top of page

ūüć≤FŇĎz√©s Esszenci√°lis Olajokkalūüí¶FŇĎzz√ľnk ill√≥olajokkal!

Az ill√≥olajokkal val√≥ fŇĎz√©s remek sz√≥rakoz√°s. R√°ad√°sul ha az esszenci√°lis olajok az √©tel√ľnkbe ker√ľlnek, szinte √©szrev√©tlen√ľl juttatjuk be ŇĎket saj√°t magunk √©s a szeretteink szervezet√©be, ahol kifejthetik j√≥t√©kony hat√°saikat. KellŇĎ k√∂r√ľltekint√©ssel a dŇćTERRA belsŇĎleg fogyaszthat√≥ esszenci√°lis ill√≥olaja felhaszn√°lhat√≥ s√ľt√©shez √©s fŇĎz√©shez a szem√©lyes √≠zl√©s √©s az elk√©sz√≠tett √©tel f√ľggv√©ny√©ben.

√ćZ HOZZ√ĀAD√ĀSA

Az esszenci√°lis olajok term√©szetesen erŇĎsek √©s hat√©konyak, mert erŇĎsen koncentr√°ltak √©s k√∂zvetlen√ľl term√©szetes forr√°sokb√≥l sz√°rmaznak. Az esszenci√°lis olajok tisztas√°ga √©s ereje t√∂k√©letess√© teszi ŇĎket b√°rmely √©tel √≠zes√≠t√©s√©re. Mivel az esszenci√°lis olajok olyan erŇĎsek, nem kell sok ahhoz, hogy egy extra √≠zt adjon kedvenc fŇĎ√©teleinek, italainak, h√ļsainak, desszerteinek, stb.


NATURAL √ĖSSZETEVŇźK

Noha rengeteg fŇĪszer, √©s fŇĪszer kivonat √°ll rendelkez√©sre, sok ilyen lehetŇĎs√©g erŇĎsen feldolgozott vagy megk√©rdŇĎjelezhetŇĎ √∂sszetevŇĎket tartalmaz. Ha esszenci√°lis olajokat haszn√°l √©telei √≠zes√≠t√©s√©re √©s a fŇĎz√©s fokoz√°s√°ra, nem csak v√©gtelen lehetŇĎs√©ge lesz eg√©szs√©ges √©s kreat√≠v √©telek elk√©sz√≠t√©s√©re, hanem nyugodt lehet, ha pontosan tudja, mit tesz bele az √©tel√©be. Mint eml√≠tett√ľk, az esszenci√°lis olajokat k√∂zvetlen√ľl term√©szetes forr√°sokb√≥l sz√°rmaznak √©s nem tartalmaznak feldolgozott vagy k√°ros √∂sszetevŇĎket. Ne feledje, hogy nem minden esszenci√°lis olaj egyforma, √©s egyes v√°llalatok t√∂ltŇĎanyagokat vagy szintetikus √∂sszetevŇĎket haszn√°lnak olajaikban. Ha tiszta esszenci√°lis olajokat haszn√°l a fŇĎz√©shez, √©lvezheti a term√©szetes √≠zek √©s √∂sszetevŇĎk elŇĎnyeit.


BELSŇź ELŇźNY√ĖK

Ha esszenci√°lis olajat ad √©tel√©hez vagy ital√°hoz, nemcsak az olaj √≠zeit fogja megtapasztalni, hanem b√°rmilyen belsŇĎ elŇĎnyt is, amit az olaj k√≠n√°l. Az esszenci√°lis olajokkal val√≥ fŇĎz√©s sz√≥rakoztat√≥, kreat√≠v m√≥dot k√≠n√°l az esszenci√°lis olajok belsŇĎ felhaszn√°l√°s√°ra, √©s az √°ltaluk k√≠n√°lt elŇĎny√∂k maxim√°lis kihaszn√°l√°s√°ra. Kiz√°r√≥lag azokkal az esszenci√°lis olajokkal fŇĎzz√∂n, melyek belsŇĎleges haszn√°latra is javasoltak!


K√ČNYELMET AD

M√≠g egyesek sz√≠vesebben haszn√°lnak nyers vagy friss alapanyagokat √©teleik √≠zes√≠t√©s√©re, az ilyen t√≠pus√ļ √∂sszetevŇĎk nem mindig √°llnak rendelkez√©sre k√∂nnyen. Ha k√©zn√©l vannak esszenci√°lis olajok, megk√∂nny√≠ti a dolg√°t, amikor √©ppen felhaszn√°lta az utols√≥ citromot, vagy nem volt ideje elszaladni a boltba friss bazsalikomot v√°s√°rolni. R√°ad√°sul eg√©sz √©vben neh√©z lehet friss alapanyagokat tal√°lni, mivel egyes fŇĪszern√∂v√©nyek, fŇĪszerek √©s gy√ľm√∂lcs√∂k csak bizonyos √©vszakokban kaphat√≥k. Az esszenci√°lis olajok val√≥j√°ban k√∂lts√©ghat√©konyabbak is. Mivel csak csek√©ly mennyis√©gŇĪ esszenci√°lis olaj sz√ľks√©ges ahhoz, hogy √≠zt adjon b√°rmely √©telnek, p√©nzt takar√≠that meg, ha nem kell olyan gyakran cser√©lnie az √∂sszetevŇĎket. Az esszenci√°lis olajok hosszabb ideig j√≥k maradnak, √≠gy nem kell agg√≥dnia, hogy a friss √∂sszetevŇĎk megromlanak, ha nem haszn√°lja fel a lej√°rati d√°tumuk elŇĎtt. M√≠g a friss √∂sszetevŇĎk m√©g mindig nagyszerŇĪek a fŇĎz√©s jav√≠t√°s√°hoz, az esszenci√°lis olajok k√©nyelmes m√≥dot biztos√≠tanak √≠zes√≠t√©sre, amikor sz√ľks√©g van r√°. Ha k√©zn√©l vannak esszenci√°lis olajok, az √©v b√°rmely szak√°t√≥l f√ľggetlen√ľl k√∂nnyen el√©rhetŇĎek k√ľl√∂nf√©le √∂sszetevŇĎk.72 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page