top of page

🍁🍃Ɛszi kedvencek🌿🍂Az immunrendszer tĂĄmogatĂłja >On GuardÂź termĂ©kcsalĂĄd


A doTERRA On Guard, egy szabadalmaztatott illĂłolajkeverĂ©k, termĂ©szetes Ă©s hatĂ©kony alternatĂ­vĂĄt nyĂșjt az immunrendszer tĂĄmogatĂĄsĂĄra. A doTERRA egyik legkelendƑbb keverĂ©kekĂ©nt a doTERRA On Guard a pozitĂ­v hatĂĄsairĂłl ismert illĂłolajokkal vĂ©delmet nyĂșjt a környezeti Ă©s szezonĂĄlis fenyegetĂ©sekkel szemben- a levegƑ tisztĂ­tĂĄsĂĄtĂłl kezdve a környezetbarĂĄt takarĂ­tĂĄson ĂĄt minden terĂŒleten. A doTERRA On Guard napi rendszeressĂ©ggel belsƑleg is bevehetƑ az egĂ©szsĂ©ges immunmƱködĂ©s megƑrzĂ©se Ă©rdekĂ©ben. Nem mĂ©rgezƑ tisztĂ­tĂłszerkĂ©nt is hasznĂĄlhatĂł az egĂ©sz otthon felĂŒletein.


A pĂĄrologtatott (diffuzĂĄlt) doTERRA On Guard segĂ­t megtisztĂ­tani a levegƑt, Ă©s nagyon energizĂĄlĂł Ă©s felemelƑ lehet. A doTERRA On GuardÂź illĂłolaj keverĂ©k a vad narancs hĂ©jĂĄbĂłl kinyert, a szegfƱszeg rĂŒgyĂ©bƑl, a fahĂ©j kĂ©regbƑl, az eukaliptusz levelĂ©bƑl Ă©s a rozmaringbĂłl vĂ­zgƑzdesztillĂĄciĂłval kinyert tiszta esszenciĂĄlis illĂłolajait tartalmazza.
ELSƐDLEGES ELƐNYÖK:

~ TĂĄmogatja az egĂ©szsĂ©ges immun- Ă©s lĂ©gzĂ©sfunkciĂłkat ~ VĂ©di szervezetĂŒnket a környezeti veszĂ©lyek ellen (kĂłrokozĂłk, Ă©lƑsködƑk) ~ TĂĄmogatja a test termĂ©szetes antioxidĂĄns vĂ©dekezƑkĂ©pessĂ©gĂ©t ~ ElƑsegĂ­ti az egĂ©szsĂ©ges keringĂ©st ~ ErƑsĂ­tƑ Ă©s felemelƑ olajakat tartalmaz

~ ErƑteljes felĂŒlettisztĂ­tĂł

  FƐBB ÖSSZETEVƐK ÉS ELƐNYEI:   🍊 Vadnarancs olaj: megvĂ©di a testet a szezonĂĄlis veszĂ©lyekkel szemben 🍂 SzegfƱszeg olaj: tĂĄmogatja az egĂ©szsĂ©ges immunrendszert 🍃 FahĂ©j olaj: elƑsegĂ­ti az egĂ©szsĂ©ges immunfunkciĂłt 🌿 Eukaliptusz olaj:  tisztĂ­tĂł tulajdonsĂĄgok, lĂ©gzƑrendszer tĂĄmogatĂĄsa đŸŒ± Rozmaring olaj: tĂĄmogatja a lĂ©gzƑrendszert Ă©s az immunrendszer mƱködĂ©sĂ©t, a szellemi teljesĂ­tƑkĂ©pessĂ©geket, segĂ­theti az emĂ©sztƑrendszer mƱködĂ©sĂ©t doTERRA On Guard Beadlet-Gyöngyöcskék gyerekeknek:


Az On Guard gyöngyöcskĂ©k (pici, aprĂł gyöngyök) egyszerƱ Ă©s kĂ©nyelmes mĂłdja az On Guard vĂ©dƑ keverĂ©k immunerƑsĂ­tƑ elƑnyeinek kihasznĂĄlĂĄsĂĄra. Az On Guard az egyedĂŒlĂĄllĂł összetĂ©telĂ©vel az immunrendszer tĂĄmogatĂĄsĂĄra kĂ©szĂŒlt. Szabadalmazott illĂłolaj-keverĂ©ket: vadnarancsot, szegfƱszeget,fahĂ©jat,eukaliptuszt Ă©s rozmaring illĂłolajakat tartalmaz. Az On Guard az összetevƑinek hatĂ©konysĂĄga miatt kivĂĄlĂł a kĂłrokozĂłk kontrollĂĄlĂĄsĂĄra Ă©s felszĂĄmolĂĄsĂĄra. Gyerekeknek (is) fogyaszthatĂł 3 Ă©ves kortĂłl!
doTERRA On GuardŸ Esszenciålis olaj keverék 15 ml

A dƍTERRA egyik legnĂ©pszerƱbb keverĂ©kĂ©nek, a dƍTERRA On Guardnak minden hĂĄztartĂĄsban ott a helye, hiszen elkĂ©pesztƑ jĂłtĂ©kony tulajdonsĂĄgokat kĂ­nĂĄl. Az On Guard az egyedĂŒlĂĄllĂł összetĂ©telĂ©vel az immunrendszer tĂĄmogatĂĄsĂĄra kĂ©szĂŒlt. Vadnarancsot, szegfƱszeget, fahĂ©jat, eukaliptuszt Ă©s rozmaring illĂłolajokat tartalmaz, hatĂ©kony alternatĂ­vĂĄt kĂ­nĂĄl a szintetikus anyagokat tartalmazĂł kĂ©szĂ­tmĂ©nyekkel szemben. EgyedĂŒlĂĄllĂł aromĂĄjĂĄval az egyik legsokoldalĂșbban hasznĂĄlt olaj. BiztonsĂĄgos pultok felĂŒletĂ©n, mint mĂ©rgezƑanyag mentes fertƑtlenĂ­tƑ, tisztĂ­tĂł Ă©s hideg pĂĄrologtatĂłban a levegƑ tisztĂ­tĂĄsĂĄra is alkalmas. Az On Guard az összetevƑinek hatĂ©konysĂĄga miatt kivĂĄlĂł a kĂłrokozĂłk kontrollĂĄlĂĄsĂĄra Ă©s felszĂĄmolĂĄsĂĄra.

Gyermekeknek kizĂĄrĂłlag ultrahangos hidegpĂĄrĂĄsĂ­tĂłban alkalmazzunk 3-4 cseppet vagy

bĂĄzisolajban higĂ­tva 10 ml- hordozĂłolajhoz tehetĂŒnk 1-2 cseppet- talpra, hĂĄtra gerinc mentĂ©n vagy mellkasba masszĂ­rozhatĂł. ElkĂ©szĂ­tĂ©se: 10 ml bĂĄzisolajba tegyĂŒnk 2-3 csepp On Guard esszenciĂĄlis olajat Ă©s keverjĂŒk el.On Guardℱ Touch VĂ©delem KeverĂ©k 10 ml


A dƍTERRA On Guard Touch gyengĂ©d Ă©s praktikus felviteli mĂłdot biztosĂ­t ehhez a szabadalmazott, vĂ©delmet nyĂșjtĂł keverĂ©khez. A gyermekek Ă©s felnƑttek szĂĄmĂĄra egyarĂĄnt tökĂ©letes dƍTERRA On Guard Touch keverĂ©k remekĂŒl alkalmazhatĂł kĂŒlsƑleg a mellkason Ă©s a talpon, hogy kellƑen ĂĄtadhassuk magunkat energizĂĄlĂł Ă©s felemelƑ aromĂĄjĂĄnak. Az On Guard az egyedĂŒlĂĄllĂł összetĂ©telĂ©vel az immunrendszer tĂĄmogatĂĄsĂĄra kĂ©szĂŒlt. Vadnarancsot, szegfƱszeget, fahĂ©jat, eukaliptuszt Ă©s rozmaring illĂłolajokat tartalmaz, hatĂ©kony alternatĂ­vĂĄt kĂ­nĂĄl a szintetikus anyagokat tartalmazĂł kĂ©szĂ­tmĂ©nyekkel szemben.
dƍTERRA On Guard¼+ Lágykapszula 60 db


A softgĂ©lbe kapszulĂĄzott jellegzetes keverĂ©k illĂłolajokat tartalmaz, amelyek ismertek az immunrendszerre gyakorolt ​​pozitĂ­v hatĂĄsukrĂłl Ă©s a környezeti veszĂ©lyekkel szembeni vĂ©delmĂŒkrƑl.  A doTERRA On Guard + alkalmazĂĄsĂĄt kĂșraszerƱen, az Ƒszi Ă©s tĂ©li idƑszakban alkalmankĂ©nt  kell elvĂ©gezni.

dƍTERRA ℱ KĂ©zfertƑtlenĂ­tƑ Permet 27 ml

A doTERRA OnGuard kĂ©zfertƑtlenĂ­tƑ permet a bƑrre gyakorolt tisztĂ­tĂł hatĂĄsĂĄval segĂ­t tisztĂĄn tartani a kezet egy elsƑrangĂș, gyorsan szĂĄradĂł permet segĂ­tsĂ©gĂ©vel. Ez egy kĂ©nyelmesen alkalmazhatĂł permet, amely tökĂ©letes utazĂĄshoz, iskolĂĄba, munkĂĄba Ă©s a folyton mozgĂĄsban lĂ©vƑ csalĂĄdok szĂĄmĂĄra.  • A doTERRA OnGuard esszenciĂĄlisolajkeverĂ©k Ă©lĂ©nkĂ­tƑ citrusos Ă©s fƱszeres aromĂĄval pĂĄrosul.

  • HasznĂĄlható bĂĄrhol, bĂĄrmikor fertƑtlenĂ­tĂ©skĂ©nt

  • UtazĂĄs közben fĂșjj belƑle a repĂŒlƑgĂ©p ĂŒlĂ©sĂ©nek karfĂĄjĂĄra Ă©s a lehajthatĂł kisasztalra.

  • Alkalmazza jĂłgaszƑnyegek Ă©s egyĂ©b edzƑtermi felszerelĂ©sek fertƑtlenĂ­tĂ©sĂ©re hasznĂĄlat elƑtt.

  • Tartson egy ĂŒveg On Guard kĂ©ztisztĂ­tĂł sprayt a tĂĄskĂĄjĂĄban  hogy Ăștközben is hasznĂĄlhassa
TUDOMÁNYOS KUTATÁS/ TANULMÁNY:


A doTERRA tudĂłsainak nemrĂ©giben kĂ©szĂŒlt tanulmĂĄnya Ă©rtĂ©kelte a doTERRA On Guard keverĂ©k emberi sejtekre gyakorolt ​​hatĂĄsait: nĂ©gy kĂŒlönbözƑ fehĂ©rvĂ©rsejt-kultĂșrĂĄt Ă©s egy bƑrsejt kultĂșrĂĄt tettĂŒnk ki a keverĂ©knek, Ă©s a sejtaktivitĂĄs kĂ©sƑbbi vĂĄltozĂĄsait biomarker elemzĂ©ssel mĂ©rtĂŒk. Több sejttĂ­pus kombinĂĄciĂłjĂĄt ugyanazon tĂĄlban egyĂŒtt-kultĂșrĂĄnak nevezzĂŒk. A tĂĄrskultĂșrĂĄk gyakran hasznosabb sejtaktivitĂĄsi modellek, mint az egyes sejtvonalak, mivel jobban hasonlĂ­tanak az emberi test ĂĄllapotaira, amely a kĂŒlönfĂ©le sejttĂ­pusok komplex kombinĂĄciĂłja. Az ebben a vizsgĂĄlatban kĂ­sĂ©rleti cĂ©lra kivĂĄlasztott tĂĄrskultĂșrĂĄkat korĂĄbbi kutatĂĄsok igazoltĂĄk, mint gyulladĂĄsos vagy immunmodulĂĄciĂłs folyamatok hatĂ©kony modelljeit.


Összesen kilenc kĂŒlönbözƑ biomarkert figyeltek meg a kĂŒlönbözƑ fehĂ©rvĂ©rsejt-egyĂŒttes kultĂșrĂĄkban. Ezek voltak a CD40, sIgG, sIL-17A, sIL-17F, sIL-2 Ă©s sIL-6 immunmodulĂĄlĂł markerek. gyulladĂĄsos markerkĂ©nt az sTNFα, V-CAM1, IP-10, Eotaxin-3 Ă©s P-Selectin.3 A bƑrsejtek egyĂŒtt-kultĂșrĂĄjĂĄban talĂĄlhatĂł biomarkerek szintĂ©n erƑteljesen Ă©rintettek. A gyulladĂĄssal kapcsolatos VCAM-1, IP-10, I-TAC, MIG, PAI-1 Ă©s M-CSF markerek szintje csökkent a doTERRA On Guard keverĂ©knek valĂł kitettsĂ©g utĂĄn. 3 A sejtek proliferĂĄciĂłja is jelentƑsen csökkent. Az RNS mikroanalĂ­zis elemzĂ©sĂ©bƑl kiderĂŒlt, hogy ezekben a sejtekben a gĂ©nexpressziĂł megvĂĄltozott, Ă©s az elsƑ nĂ©gy egyezƑ jelĂĄtviteli Ășt kapcsolĂłdott a gyulladĂĄshoz Ă©s a sejtciklus-szabĂĄlyozĂĄshoz. Ezek az eredmĂ©nyek arra engednek következtetni, hogy a doTERRA On Guard illĂłolajkeverĂ©k hatĂĄsai összhangban vannak a keverĂ©kben talĂĄlhatĂł egyes olajok ismert hatĂĄsaival. A kĂ­sĂ©rleti adatok arra is utalnak, hogy a doTERRA On Guard szĂĄmos fontos utat szabĂĄlyozhat az egĂ©szsĂ©ges gyulladĂĄsos vĂĄlasz, a sebgyĂłgyulĂĄs, a sejtek egĂ©szsĂ©ge Ă©s az immunvĂĄlasz szempontjĂĄbĂłl.


FORRÁS : https://www.doterra.com/US/en/blog/science-research-news-doterra-on-guard-study

1 444 megtekintés0 hozzåszólås
bottom of page