top of page

🍁🍃Őszi kedvencek🌿🍂Az immunrendszer támogatója >On Guard® termékcsalád


A doTERRA On Guard, egy szabadalmaztatott illóolajkeverék, természetes és hatékony alternatívát nyújt az immunrendszer támogatására. A doTERRA egyik legkelendőbb keverékeként a doTERRA On Guard a pozitív hatásairól ismert illóolajokkal védelmet nyújt a környezeti és szezonális fenyegetésekkel szemben- a levegő tisztításától kezdve a környezetbarát takarításon át minden területen. A doTERRA On Guard napi rendszerességgel belsőleg is bevehető az egészséges immunműködés megőrzése érdekében. Nem mérgező tisztítószerként is használható az egész otthon felületein.


A párologtatott (diffuzált) doTERRA On Guard segít megtisztítani a levegőt, és nagyon energizáló és felemelő lehet. A doTERRA On Guard® illóolaj keverék a vad narancs héjából kinyert, a szegfűszeg rügyéből, a fahéj kéregből, az eukaliptusz leveléből és a rozmaringból vízgőzdesztillációval kinyert tiszta esszenciális illóolajait tartalmazza.




ELSŐDLEGES ELŐNYÖK:

~ Támogatja az egészséges immun- és légzésfunkciókat ~ Védi szervezetünket a környezeti veszélyek ellen (kórokozók, élősködők) ~ Támogatja a test természetes antioxidáns védekezőképességét ~ Elősegíti az egészséges keringést ~ Erősítő és felemelő olajakat tartalmaz

~ Erőteljes felülettisztító

  FŐBB ÖSSZETEVŐK ÉS ELŐNYEI:   🍊 Vadnarancs olaj: megvédi a testet a szezonális veszélyekkel szemben 🍂 Szegfűszeg olaj: támogatja az egészséges immunrendszert 🍃 Fahéj olaj: elősegíti az egészséges immunfunkciót 🌿 Eukaliptusz olaj:  tisztító tulajdonságok, légzőrendszer támogatása 🌱 Rozmaring olaj: támogatja a légzőrendszert és az immunrendszer működését, a szellemi teljesítőképességeket, segítheti az emésztőrendszer működését 



doTERRA On Guard Beadlet-Gyöngyöcskék gyerekeknek:


Az On Guard gyöngyöcskék (pici, apró gyöngyök) egyszerű és kényelmes módja az On Guard védő keverék immunerősítő előnyeinek kihasználására. Az On Guard az egyedülálló összetételével az immunrendszer támogatására készült. Szabadalmazott illóolaj-keveréket: vadnarancsot, szegfűszeget,fahéjat,eukaliptuszt és rozmaring illóolajakat tartalmaz. Az On Guard az összetevőinek hatékonysága miatt kiváló a kórokozók kontrollálására és felszámolására. Gyerekeknek (is) fogyasztható 3 éves kortól!




doTERRA On Guard® Esszenciális olaj keverék 15 ml

A dōTERRA egyik legnépszerűbb keverékének, a dōTERRA On Guardnak minden háztartásban ott a helye, hiszen elképesztő jótékony tulajdonságokat kínál. Az On Guard az egyedülálló összetételével az immunrendszer támogatására készült. Vadnarancsot, szegfűszeget, fahéjat, eukaliptuszt és rozmaring illóolajokat tartalmaz, hatékony alternatívát kínál a szintetikus anyagokat tartalmazó készítményekkel szemben. Egyedülálló aromájával az egyik legsokoldalúbban használt olaj. Biztonságos pultok felületén, mint mérgezőanyag mentes fertőtlenítő, tisztító és hideg párologtatóban a levegő tisztítására is alkalmas. Az On Guard az összetevőinek hatékonysága miatt kiváló a kórokozók kontrollálására és felszámolására.

Gyermekeknek kizárólag ultrahangos hidegpárásítóban alkalmazzunk 3-4 cseppet vagy

bázisolajban higítva 10 ml- hordozóolajhoz tehetünk 1-2 cseppet- talpra, hátra gerinc mentén vagy mellkasba masszírozható. Elkészítése: 10 ml bázisolajba tegyünk 2-3 csepp On Guard esszenciális olajat és keverjük el.



On Guard™ Touch Védelem Keverék 10 ml


A dōTERRA On Guard Touch gyengéd és praktikus felviteli módot biztosít ehhez a szabadalmazott, védelmet nyújtó keverékhez. A gyermekek és felnőttek számára egyaránt tökéletes dōTERRA On Guard Touch keverék remekül alkalmazható külsőleg a mellkason és a talpon, hogy kellően átadhassuk magunkat energizáló és felemelő aromájának. Az On Guard az egyedülálló összetételével az immunrendszer támogatására készült. Vadnarancsot, szegfűszeget, fahéjat, eukaliptuszt és rozmaring illóolajokat tartalmaz, hatékony alternatívát kínál a szintetikus anyagokat tartalmazó készítményekkel szemben.




dōTERRA On Guard®+ Lágykapszula 60 db


A softgélbe kapszulázott jellegzetes keverék illóolajokat tartalmaz, amelyek ismertek az immunrendszerre gyakorolt ​​pozitív hatásukról és a környezeti veszélyekkel szembeni védelmükről.  A doTERRA On Guard + alkalmazását kúraszerűen, az őszi és téli időszakban alkalmanként  kell elvégezni.





dōTERRA ™ Kézfertőtlenítő Permet 27 ml

A doTERRA OnGuard kézfertőtlenítő permet a bőrre gyakorolt tisztító hatásával segít tisztán tartani a kezet egy elsőrangú, gyorsan száradó permet segítségével. Ez egy kényelmesen alkalmazható permet, amely tökéletes utazáshoz, iskolába, munkába és a folyton mozgásban lévő családok számára.



  • A doTERRA OnGuard esszenciálisolajkeverék élénkítő citrusos és fűszeres aromával párosul.

  • Használható bárhol, bármikor fertőtlenítésként

  • Utazás közben fújj belőle a repülőgép ülésének karfájára és a lehajtható kisasztalra.

  • Alkalmazza jógaszőnyegek és egyéb edzőtermi felszerelések fertőtlenítésére használat előtt.

  • Tartson egy üveg On Guard kéztisztító sprayt a táskájában  hogy útközben is használhassa




TUDOMÁNYOS KUTATÁS/ TANULMÁNY:


A doTERRA tudósainak nemrégiben készült tanulmánya értékelte a doTERRA On Guard keverék emberi sejtekre gyakorolt ​​hatásait: négy különböző fehérvérsejt-kultúrát és egy bőrsejt kultúrát tettünk ki a keveréknek, és a sejtaktivitás későbbi változásait biomarker elemzéssel mértük. Több sejttípus kombinációját ugyanazon tálban együtt-kultúrának nevezzük. A társkultúrák gyakran hasznosabb sejtaktivitási modellek, mint az egyes sejtvonalak, mivel jobban hasonlítanak az emberi test állapotaira, amely a különféle sejttípusok komplex kombinációja. Az ebben a vizsgálatban kísérleti célra kiválasztott társkultúrákat korábbi kutatások igazolták, mint gyulladásos vagy immunmodulációs folyamatok hatékony modelljeit.


Összesen kilenc különböző biomarkert figyeltek meg a különböző fehérvérsejt-együttes kultúrákban. Ezek voltak a CD40, sIgG, sIL-17A, sIL-17F, sIL-2 és sIL-6 immunmoduláló markerek. gyulladásos markerként az sTNFα, V-CAM1, IP-10, Eotaxin-3 és P-Selectin.3 A bőrsejtek együtt-kultúrájában található biomarkerek szintén erőteljesen érintettek. A gyulladással kapcsolatos VCAM-1, IP-10, I-TAC, MIG, PAI-1 és M-CSF markerek szintje csökkent a doTERRA On Guard keveréknek való kitettség után. 3 A sejtek proliferációja is jelentősen csökkent. Az RNS mikroanalízis elemzéséből kiderült, hogy ezekben a sejtekben a génexpresszió megváltozott, és az első négy egyező jelátviteli út kapcsolódott a gyulladáshoz és a sejtciklus-szabályozáshoz. Ezek az eredmények arra engednek következtetni, hogy a doTERRA On Guard illóolajkeverék hatásai összhangban vannak a keverékben található egyes olajok ismert hatásaival. A kísérleti adatok arra is utalnak, hogy a doTERRA On Guard számos fontos utat szabályozhat az egészséges gyulladásos válasz, a sebgyógyulás, a sejtek egészsége és az immunválasz szempontjából.


FORRÁS : https://www.doterra.com/US/en/blog/science-research-news-doterra-on-guard-study

1 490 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page