top of page

Új év, újévi fogadalmak- természetes segítség a doTERRA termékeivel



A karácsonyi nagy lakomák, édességfogyasztások után fáradtnak, lassúnak érzi magát és felkúszott pár kiló? Túlterhelt az emésztése, nehéznek érzi az ételek elfogyasztása után a testét? Próbálja ki a természetes megoldásokat, egyszerű kapszula formában-rendkívül gyorsan és hatékonyan fogja érezni a változást!


Ha testsúlycsökkentést szeretne...amikor visszatér az ünnepek előtti étkezési szokásaihoz, akkor a megnövekedett gyomortartalom távozni fog, hamar visszaáll a súlya is. Általában az ünnepek után már nem is annyira kívánjuk a zsíros ételeket és süteményeket, jól esik végre valami könnyűt enni.


Ezekre figyeljen:


  • Egyszerre csak keveset egyen!

  • A megfelelő vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek bevitelére figyeljen táplálékkiegészítő termékek bevitelével, hisz az emberek nagy része hiányban szenved és a betegségek jelentős része erre vezethető vissza ! Az anyagcserezavarok, immunrendszer alulműködése is ennek a következménye.

  • Egyen sok zöldséget, gyümölcsöt, sovány húst, sovány sajtot, teljes kiőrlésű gabonából készült pékárut!

  • Ne feledkezzen meg a mozgásról, de csak fokozatosan kezdjen bele, ne terhelje túl magát!



doTERRA Smart & Sassy Softgels- Anyagcsere Lágykapszula 60db


A Smart&Sassy aktív keverék lágyzselatin kapszulák a doTERRA szabadalmazott Smart & Sassy keverékét tartalmazzák kényelmesen használható lágyzselatin kapszula formájában, hogy segítségére legyenek testsúlykarbantartási céljai egészséges, természetes elérésében. A Smart & Sassy grépfrút és citrom esszenciális olajokat tartalmaz, mindkettő segíthet a test megtisztításában, miközben a gyömbér támogatja az emésztőrendszer egészséges működését, a fahéj fokozza az anyagcserét.




doTERRA Smart&Sassy Anyagcserefokozó Esszenciális Olaj Keverék 15 ml


A doTERRA Smart and Sassy Blend, egyik legnépszerűbb olajak közé tartozik mivel az anyagcsere zavarok nagyon gyakoriak a mai táplálkozási szokások mellet. Az anyagcsere keverék segít elérni az ideális testsúlyt, csökkenteni a hasi zsírok mennyiségét. Természetes útja a súlycsökkenés támogatásának az egészséges táplálkozás, testmozgás mellett. A felesleges vizet segít eltávolítani a szervezetről, energizáló és élinkétő hatással van. Szelíden tisztítja és méregteleníti a testet a citus félék jelenléte miatt. Javítja a hangulatot a használata, mivel akár aromatikusan is használhatjuk a belső használat mellett. A sóvárgást és a falási rohamokat nagyszerűen csökkenti és szabályozza az energia szintünket. Emelett segíti az egészséges emésztést és serkenti, támogatja a bélmozgást. A vércukor szintet segít egyensúlyban tartani. Támogatja a nyirokkeringést, ezért hatásos a cellulitisz megszüntetésében. Ilyen esetben érdemes külsőleg is alkalmazni melegítő serkentő masszázsként vagy krémbe keverve. Az illóolaj teljesen természetes, kalória mentes és nem tartalmaz semmilyen szintetikus vízhajtót vagy stimulánst. Edzés előtt használva energiával tölt fel.

Smard and Sassy összetevői: grapefruit, citrom, borsmenta, gyömbér, fahéj.


Fontos!!!!! A Smart and Sassy tartalmaz citrus olajakat, ezért bőrre kenve fényérzékenységet okoz, ezért bőrön való alkalmazást követően min. 12 órán át javasolt a napozást és a szoláriumot kerülni.


doTERRA TerraZyme® Enzimkomplex


A DigestZen TerraZyme® emésztő enzim komplex egy aktív élelmiszer-enzim és a feldolgozott és tartósítószerrel töltött élelmiszerekben gyakran hiányzó tápláló kofaktorok saját keveréke. A DigestZen TerraZyme-ben található emésztőenzimek erős kombinációja támogatja az egészséges biokémiai funkciók szempontjából kritikus enzimek folyamatos előállítását, beleértve az élelmiszer-tápanyagok egészséges emésztését és a tápanyagok sejtanyag-metabolizálását az energiába. fehérjék, zsírok, komplex szénhidrátok, cukrok és rostok emésztésével.


ÖSSZETÉTEL- ENZIMEK:
* Proteáz: fehérjére bontja a peptideket és aminosavakat 
* Papain: lebontja a fehérjét
* Amiláz: lebontja a szénhidrátokat, keményítők és cukrok
* Lipáz: a zsírokat és olajokat lebontja-segíti a felszívódást a bélben
* Laktáz: lebontja a benne található laktózt tejcukrok
* Alfa-galaktozidáz: lebontja a komplexumot poliszacharid-cukrokat ami a  hüvelyesekben és keresztes zöldségekben található, amelyek puffadást és gázt okozhatnak
* Cellulase: lebontja a rostokat, hogy segítsen emészthető gyümölcsök és zöldségek
* Szacharáz: lebontja a szacharózt fruktóz és glükóz energia
* Gluténellenes enzim: Segít a glutén lebontásban
* Glükoamiláz: lebontja a keményítőt

ELSŐDLEGES ELŐNYÖK: *Támogatja az enzimhiányos, feldolgozott élelmiszerek egészséges emésztését és metabolizmusát * Támogatja az élelmiszer-tápanyagok sejtenergia-átalakítását * Elősegíti a gasztrointesztinális kényelmet és az élelmiszer-toleranciát * Támogatja a metabolikus enzimek egészséges termelését * 10 aktív egész élelmiszer-enzim szabadalmaztatott keveréke

Tartalmazza a borsmenta, a gyömbér és a köménymag keverékét. Nátrium-lauril-szulfátmentes HPMC növényi kapszulák. Biztonságos és hatékony!

  • Használata elősegíti az emésztést

  • Segít a máj normál működésének támogatásában​

  • Hozzájárul az emésztőnedvek termelésének serkentéséhez

  • Támogatja a máj- és epefunkciót

  • Hozzájárul az emésztéssel kapcsolatos komfortérzethez

  • Segít a zsírok könnyebb megemésztésében​

  • Hozzájárul a zsírok hatékonyabb megemésztéséhez

  • Segít az emésztés támogatásában

  • Hozzájárul az emésztés támogatásához



dōTERRA -ZenGest Emésztést Támogató Lágykapszula


A dōTERRA ZenGest™ lágyzselatin kapszulával kényelmesen és egyszerűen magához veheti a szabadalmazott ZenGest Támogató keveréket, mely gyömbér, borsmenta, fűszerkömény, ánizs, koriander, tárkony és édeskömény egyedülálló kombinációját tartalmazza, hogy elősegítse ezáltal az emésztőrendszeri, azonnali nyugtató hatást. Minden vegetáriánus lágyzselatin kapszula 120 mg ZenGestet tartalmaz. A ZenGest lágyzselatin kapszulák tökéletesek hosszú, úton töltött napokon, nyaralások alkalmával, munkahelyi íróasztalán, gyermeke iskolatáskájában vagy bármilyen egyéb élethelyzetben, amikor gyorsan és könnyedén magához szeretné venni a ZenGest esszenciális olaj-keveréket.

  • Használata elősegíti az emésztést​​

  • Segít a máj normál működésének támogatásában​​

  • Hozzájárul az emésztőnedvek termelésének serkentéséhez​​

  • Támogatja a máj- és epefunkciót

  • Hozzájárul az emésztéssel kapcsolatos komfortérzethez​

  • Segít a zsírok könnyebb megemésztésében​​

  • Hozzájárul a zsírok hatékonyabb megemésztéséhez

  • Segít az emésztés támogatásában​

  • Hozzájárul az emésztés támogatásához​

  • Hozzájárul a bélrendszer normál működéséhez




doTERRA ZenGest-Emésztőrendszeri Esszenciális Olajkeverék 15ml


A ZenGest-ben lévő jól ismert esszenciális illóolajok nyugtató hatást biztosítanak az emésztésre. .A különböző gyomorpanaszok enyhítésének képességei miatt a dōTERRA „gyomornyugtató” keverékeként ismert. Ez az egyedülálló keverék gyömbért, édesköményt, és koriandermagot tartalmaz, melyek enyhítik az alkalmi gyomorpanaszokat, beleértve az emésztési zavarokat és a tengeribetegséget, amíg a borsmenta, a tárkony, az ánizs, és a kömény támogatja az emésztést és segítséget nyújt az egészséges gyomorbéltraktus* fenntartásában. ÖSSZETÉTEL: Ánizsmagból, borsmentából, gyömbérrizómából/-gyökérből, köménymagból, koriandermagból, tárkonyból és édesköménymagból kinyert esszenciális olajok.




doTERRA DigestTab® Emésztést Támogató Rágótabletta


A DigestZen a doTERRA egyik legnépszerűbb keveréke, mivel képes elősegíteni az emésztést, csillapítani az alkalmi gyomorpanaszokat és fenntartani az emésztés egészségi állapotát. Ez a hihetetlenül hatékony keverék kényelmes rágótablettában kapható. A kalcium karbonát tabletta a DigestZen Digestive keverékben található az emésztést támogató illóolajok, valamint sav-semlegesítő előnyök érdekében hoztak létre. Ötvözi a kalcium-karbonát egyedülálló emésztési előnyeit, valamint a gyomor-bél traktus nyugtató támogatásáról hagyományosan ismert növények tiszta illóolajai, beleértve a gyömbért, a borsmentát, a köményt, a koriandert és az ánizsot. A természetes összetevők egyedülálló és erőteljes szinergikus keveréke, amelyet az alkalmi gyomorégés és emésztési zavarok enyhítésére terveztek, miközben elősegíti a gyomor-bél traktus egészségi állapotát.


Kálcium-karbonát: A természetes ásványi forrásokból származó kalcium-karbonát elősegíti a gyomorsav egyensúlyának fenntartását azáltal, hogy semlegesíti a gyomorban lévő sav feleslegét. ELSŐDLEGES ELŐNYÖK: • Segít az alkalmi gyomorpanaszok megnyugtatásában, és biztosítja az általános egészséges emésztőrendszer fenntartását • Szükség szerint használjuk étkezésekkor vagy étkezések között, hogy enyhítsük az alkalmi gyomorpanaszokat, az emésztési zavart és a gyomorégést • Segítéget nyújt az alkalmi gyomorsavtúltengés enyhítésében • Tablettánként 200 mg kalciumot biztosít



doTERRA Peppermint Beadlet- Borsmenta gyöngyöcskék


Egyedülálló és exkluzív eljárás útján a doTERRA egyesíti a borsmenta illóolaj terápiás előnyeit a lágy zselatin gyöngykapszula kényelmével. Minden apró gyöngykapszula a borsmenta kitörő frissességét nyújtja, ahogy gyorsan feloldódik a szájban, miközben felpezsdíti az érzékeket a borsmenta illóolaj tiszta, és hűsítő aromájának belélegzésével. A doTERRA borsmenta gyöngyei segítenek szájápolásban, légzőszervi egészség területén, az emésztési komfort megteremtésében, és minden egyéb olyan helyzetben, amelyekben borsmenta illóolaj belsőleg használható. ELSŐDLEGES ELŐNYÖK: • Elősegíti az orális és légzőszervei egészséget • Enyhíti a gyomor és emésztési panaszokat • A borsmentagyöngy a borsmenta olaj minden előnyével rendelkezik A kényelmes gyöngyök tökéletesek utazáshoz és útközben is.



137 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page