top of page

Deep Blue® Termékcsalád enyhítő sportkrém-esszenciális olajokkal

Frissítve: 2022. szept. 7.

Az emberek több mint a fele szenved valamilyen ízületi vagy izombántalmakban. A doTERRA® erre a problémára tökéletes megoldást talált a Deep Blue® keverékkel. A Wintergreen, kámfor, borsmenta, gilisztaűző kék varádics, kék kamilla, olasz szalmagyopár és osmanthus együttes keverék arra, hogy enyhítsék a fájó ízületeket és fájó izmokat. Az izmokra és ízületekre kiterjedt hatása tartós eredményeket hoz. Miután óvatosan bedörzsölte a fájó területet, a Deep Blue hűvös terápiás előnyét szinte azonnal érezni fogja. Kizárólag helyi alkalmazásra használható.


A húzódások és rándulások, sőt, maga a sport okozta izomláz is produkálhat nagyon kellemetlen tüneteket, ám a DoTERRA Deep Blue termékei tökéletes társai lehetnek bárkinek, aki az egészséges, aktív életet választja!
Összetevők: frakcionált kókuszolaj, kúszó fajdbogyó, kámfor, borsmenta, kék varádics (blue tansy), német kamilla, olasz szalmagyopár, illatcserje, ilang ilang
doTERRA Deep Blue® Bedörzsölő, Enyhítő Sport Krém

A Deep Blue krém alapja egy hidratáló, bőrlágyító krém, amely lágy és nem zsíros bőr érzését hagyja maga után. Gyakran választják masszázsterápiához és a sport szakemberek is, akik már használják a doTerra Deep Blue védett keveréket a gyakorlatukban.Deep Blue®  esszenciális olaj keverék felhasználásával készült.A DoTERRA Deep Blue szabadalmaztatott keverékét a nyugtató kombinációjú CPTG tanúsított, tiszta, terápiás minőségű kúszó fajdbogyó, kámfor, borsmenta, gilisztaölő varádics, német kamilla, olasz szalmagyopár és osmanthus illóolaj- keveréke. Kizárólag helyi alkalmazásra használható!

A doTERRA Deep Blue esszenciális olajkeverék

Tökéletes akár párologtatóba, akár bázisolajba keverve a panaszos területen bemasszírozva. A Kúszó fajdbogyó, kámfor, borsmenta, ylang ylang, szalmagyopár, kék tansy, kék kamilla és osmanthus dolgozik együtt a nyugalomért és a hűsítésért. A számítógéppel töltött hosszú órák után dörzsölj Deep Bluet az ujjaidra, csuklódra, válladra és nyakadra.doTERRA Deep Blue™ Touch élvezd a Deep Blue előnyeit frakcionált kókuszolaj bázisban. Ideális gyermekek és érzékeny bőrű egyének számára.Felhasználási módok:


 • Sportolás, napi testmozgás előtt és után kenjük be az izmokat és az ízületeket-Sportolás, mozgás előtt készíts magadnak bemelegítő olajat. 10-15 ml frakcionált kókuszolajba cseppents 3-4 cseppet a keverékből és dörzsöld át a főbb izomcsoportokat, ízületeket. Könnyebben fog menni a bemelegítés és a mozgás is könnyedebb élmény lesz.


 • Hűtő, enyhítő masszázsként használjuk bázisolajjal-Ha a mozgás után izomlázad támad, masszírozd át a fájdalmas helyeket, hogy a keverék kioldja a feszültségeket, feszüléseket a testedből.


 • Nyugtatja a fájó ízületeket és izmokat-Alár derékfájás mértékétől függően, akár hígítás nélkül masszírozd be a derekadba, hogy mielőbb csillapítsa a fájdalmadat . Rögtön vigye fel a frakcionált olajjal higítva egy hosszantartóbb és egyenletesebb hatás kifejtése érdekében.


 • Ízületi gyulladás esetén hordozóolajjal hígítva dörzsöljük át vele az ízületeket .


 • Fejfájás esetén adj hozzá még néhány csepp borsmenta olajat a készletedből és masszírozd be a halánték, homlok, tarkó és vállak területébe


 • Elősegíti a vérkeringést


 • az élénkítő hatásért edzés közben párologtasson Deep Blue esszenciális olaj keveréket

 • nehéz súlyok emelése után masszírozd a derekába ( Deep Blue krém vagy olaj keverék bázisolajban higítva)


 • egy hosszú munkanap után dörzsöld be ujjait, csuklóit, vállait és nyakát


 • hígítsd a Deep Blue-t frakcionált kókuszolajjal és masszírozd a növésben lévő gyermeked lábaira


 • élénkítő és hűsítő hatásért masszírozd lábfejedbe és térdedbe edzés előtt és után

1 052 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page