top of page

Fantasztikus BOGO ajánlatok: egyet fizet+ajándékba kap értékes doTERRA esszenciális olajat! 🎁Ne hagyja ki a 2023-as év első ajánlatait, mely március 27-31-ig (hétfőtől-csütörtökig) tart, illetve a készlet erejéig- különleges ajánlatokkal!


Mit jelent az, hogy BOGO?

Az angol „Buy-One-Get-One Free” (azaz egyet fizet, kettőt kap) kifejezés betűszavas rövidítése. A BOGO-ajánlatok lehetőséget kínálnak arra, hogy egy olaj áráért kettőt vásároljon.EXKLUZÍV BOGO AJÁNLATAINK:


->Vásároljon Valerian-Orvosi Macskagyökér esszenciális olajat (15 ml)+ ajándékba kap egy Copaiba Touch-ot (10 ml).

Az ajándék értéke: 16.500.-Ft+AJÁNDÉK LEÍRÁSA:
->Vásároljon dōTERRA Serenity esszenciális olajkeveréket (15 ml), + ajándékba kap egy dōTERRA Balance Esszenciális olajkeveréket (15 ml)

Az ajándék értéke: 13.900.-FtAz ajándék olajkeverék leírása:
->Vásároljon On Guard Védelem Keverék Touch-ot (10 ml)+ ajándék egy Kömény esszenciális olajat (5 ml)AZ AJÁNDÉK ESSZENCIÁLIS OLAJ LEÍRÁSA:


Caraway (kömény)

Ez a különleges esszencia nem kapható, kizárólag a BOGO részeként elérhető.


A fűszerkömény elősegíti a gyomornedv-elválasztást, s ennélfogva enyhítheti a nehéz emésztés okozta fájdalmakat. A szélhajtó teakeverékek fontos alkotórésze. Jótékony hatással van a levegőnyelésre, a felfúvódásra és a bélgörcsökre. Végezetül karvontartalmának köszönhetően a kömény magjának bélfertőtlenítő, baktérium- és gombaölő hatása van.

___________________________________________________________________


->Vásároljon Deep Blue Izomlazító/Enyhítő Keveréket (5 ml), + ajándékba kap egy Borsmenta esszenciális olajat (15 ml)

Az ajándék olaj értéke: 12.900.-FtAz ajándék olaj leírása:->Vásárolj Római Kamilla esszenciális olajat (5 ml), + ajándék egy Tulsi Szent Bazsalikom esszenciális olaj (5 ml)

Az ajándék értéke: 15.500.-Ft


Az ajándék olaj leírása:

Vásárold meg a BOGO csomagot, hogy megkapd mind az 5 párosítást és egy INGYENES dōTERRA márkás táskát!
160 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page