top of page

Rovarriasztó kültéri illóolaj keverék: doTERRA TerraShield

Kültéri védelem esetén egyetlen védelem sem jobb, mint a természet védelme! A TerraShield Outdoor Blend illóolajokat és más növényi olajokat tartalmaz, amelyekről ismert, hogy természetes, biztonságos módon megóvják a környezeti zavaró hatásokat. A TerraShield Outdoor Blend egy biztonságos recept, amelyet a család minden tagja használhat, akár szabadban, akár otthon. Ez a korszerűsített formula az esszenciális olajokválogatott keverékéből tevődik össze, köztük ilang ilangból, vörös cédrusból, macskamentából, citromoseukaliptuszból, litseából, óriás tujából, nootka fából ésvaníliabab abszolútumból – melyek mind a kellemetlen környezeti hatásokkal szemben nyújtott védelmükről ismertek, természetes kémiai vegyületeket tartalmaznak. Vegyen részt kemping kirándulásokon vagy szabadtéri rendezvényeken zavaró csípések nélkül!. Használhatja a TerraShield keveréket az ajtó körül, az ablaktömítések és a sátor körül.


Fontos, hogy biztonságos, természetes módon védje családját – még ha a szúnyogok elleni küzdelemről van szó. A legtöbb riasztó azonban tele van méreganyagokkal és szintetikus anyagokkal, melyek a bőrön keresztül felszívódnak a szervezetünkbe. A TerraShield citronella, citromfű, kakukkfű, cédrusfa és borsmenta illóolajok keveréke . Mindegyik illóolajat a hagyományos kültéri felhasználásuk, valamint az EPA-irányelvek szerinti szúnyogriasztó képessége alapján választották ki. A TerraShield megfelel az EPA irányelveinek és előírásainak, mint az Egyesült Államokban bejegyzett riasztószer, és több mint négy órán keresztül 90%-nál nagyobb hatékonysággal tesztelték. Ezzel a természetes riasztóval Ön és családja élvezheti a szúnyogmentes időt a természetben.


A 15 ml-es palackban és a 30 ml-es pumpás kiszerelésben kapható TerraShield kültéri keverék egy erőteljes, mégis biztonságos formula, a család minden tagja számára, a szabadban és az egész otthonban.


A Tamanu olajat a doTerra Co-Impact sourcing együttműködés keretében állítják elő, ezzel hozzájárulnak a begyűjtők megélhetéséhez Madagaszkáron.


ÖSSZETÉTELE: Frakcionált kókuszolaj, ilang ilang virága, tamanu magja, alaszkai cédrus, vörös cédrus, macskamenta, citromos eukaliptusz levele, litsea termése, vaníliabab abszolútum, óriás tujaELSŐDLEGES ELŐNYÖK:

 • Hatásos és természetes védőrétegként funkcionál

 • A család bármely tagja biztonsággal használhatja.

 • Olyan esszenciális olajokat és egyéb növényi olajokat tartalmaz, amelyek közismerten természetes, biztonságos módon nyújtanak kültéri védelmet.

 • Ilang ilangot, vörös cédrust, macskamentát, citromos eukaliptuszt, litseát, óriás tuját, alaszkai cédrust és vaníliabab-abszolútumot tartalmaz, melyek hatásos és természetes védőrétegként funkcionálnak.

 • Lágyíthatja és megnyugtathatja a száraz bőrt

 • Kényelmes szórófejes üvegének köszönhetően a TerraShield Spray-t egyszerűen magával viheti.


HASZNÁLATA:

 • Vigyen fel a TerraShield keverékből a lábra, karra és a nyakra, mielőtt a szabadba menne, vagy párologtassa teraszon.

 • Vigye magával a TerraShield keveréket, ha kempingezni vagy kültéri programokra indul.

 • Permetezzen a TerraShieldből az ajtó köré, ablaktömítésekre és a sátorra.

 • Használható a száraz bőr puhítására és megnyugtatására.HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:


Helyi alkalmazás: Egy-két cseppet vigyen fel a kívánt területre. A 15 ml-es esszenciális olajkeveréket hígítsa dōTERRA frakcionált kókuszolajjal a bőr érzékenységének minimalizálása érdekében. (1-2 cseppet 5-10 csepp hordozóolajhoz). A TerraShield spray használatra kész, vigye fel az ajánlott testrészekre.


Aromás felhasználás: Használjon három-négy cseppet a választott diffúzorban.


Szükség szerint néhány óránként vigyen fel belőle újra.FIGYELMEZTETÉS!

 • Hígítatlan alkalmazása is biztonságos!

 • Előfordulhat bőrérzékenység!

 • Kerülje az érzékeny területeket, mint a szem, hallójárat, orr környéke vagy sérült bőr!

 • Gyermekektől távol tartandó!

 • Ha várandós, szoptat vagy speciális orvosi kezelés alatt áll, az esszenciális olajok használata előtt konzultáljon kezelőorvosával, vagy kérje ki szakképzett aromaterapeuta véleményét!

 • Ha külsőleges alkalmazás során bőrpír vagy irritáció lépne fel, vigyen fel az érintett területre hordozóolajat – a víz nem hígítja az esszenciális olajokat!

 • Kerüld a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést.


A TERMÉKEKET ITT TUDJA MEGVÁSÁROLNI:


124 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page